Badkussens voor extra ligcomfort in bad. Kies tussen een badkussen met een gewicht en zuignappen. De stijlvolle badaccessoires zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. Bij een bezorging boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Neem een kijkje in onze webshop of bestel uw favoriete badkussen direct online.

aanbod inladen

Ontspannen met een badkussen

Badkussens maken uw ontspannen moment in bad nog aangenamer. Dit badaccessoire, gemaakt van foam of nylon, biedt de juiste ondersteuning voor uw nek en rug. Met een badkussen creëert u een zachte rand op uw bad, waardoor u comfortabeler ligt. Dit zorgt voor een betere houding en minder drukplekken op uw rug, nek en achterhoofd. De kussens passen door de kleuren grijs en zwart goed bij de meeste badkamers, waardoor het bad en het badkussen een stijlvol geheel vormen.

Magneetgewicht of zuignappen

Een badkussen kan aan alle soorten baden bevestigd worden, omdat ze met een gewicht of een zuignap verkrijgbaar zijn. Een badkussen met een magneetgewicht is gemaakt voor vrijstaande baden: door het tegengewicht dat over de reling van het bad hangt blijft het kussen op zijn plaats. Voor inbouwbaden schaft u een kussen met zuignap aan. Deze bevestigt u aan de binnenkant van het bad.

Diverse vormen en kleuren

Bij Ton Scholten kunt u kiezen tussen meerdere badkussens. Wij verkopen badkussens in de kleuren zwart en grijs, met zuignappen of een magneetgewicht en in een rechthoekige of hartvorm. Het hartvormige badkussen is gemaakt van foam, de andere kussens van nylon. In ons assortiment vindt u een badkussen dat past bij uw badkamer.

Reiniging

Om het badkussen schoon te maken, wast u het eenvoudig op 30 graden in de wasmachine. De badkussens zijn uiteraard waterbestendig.

Bekijk de badkuss in onze showroom

Wilt u de badkussens liever eerst in het echt bekijken en voelen of bent u gewoon benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? Neem dan een kijkje in onze showroom in Uitgeest. Hier vindt u 15.000 m² aan badkameraccessoires, waaronder badkamers, wanden en vloertegels. Ons personeel helpt u graag bij het vinden van de juiste producten.

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Neem contact op

Wij beantwoorden graag al uw vragen over badkussens en onze andere producten. Telefonisch zijn we bereikbaar via 0251-319101 en per e-mail op info@tonscholten.nl.