Sinds 1974

50 jaar vakmanschap, een halve eeuw aan toewijding

Wat begon met een kleine garage vol tegels, is een halve eeuw later uitgegroeid tot een succesvolle onderneming in tegels en sanitair met ongeveer 50 medewerkers, 1.800 m2 showroom en duizenden gerealiseerde of geleverde badkamers, toiletten en tegelvloeren. Het familiebedrijf, onder leiding van de tweede generatie, broers Bob en Kick, en Pascale Scholten, is door hun ondernemersgeest, energie en toewijding uitgegroeid tot een prachtig bedrijf, waar vakmanschap na 50 jaar nog steeds hoog in het vaandel staat.

50 jaar tonscholten

Modern en eigentijds op de vierkante centimeter

Met 50 jaar ervaring is TONSCHOLTEN. een inspiratie voor velen en draagt het bedrijf uit dat de badkamer, toilet of tegelvloer een weerkaatsing moet zijn van stijl en comfort. Met trots is TONSCHOLTEN. gespecialiseerd in de creatie, realisatie en levering van badkamers, toiletten en tegelvloeren die voldoen aan de hoogtste normen van kwaliteit en esthetiek.

Geen twee huizen zijn hetzelfde, daarom biedt het team van TONSCHOLTEN. op maat gemaakte ontwerpen die aansluiten bij de persoonlijke smaak en levensstijl van de klant. De ontwerpen combineren functionaliteit met een verfijnde esthetiek, wat resulteert in badkamers, toiletten en tegelvloeren die een oase van rust en luxe vormen. Van het eerste concept tot de laatste tegel op de vloer, zij kunnen zorgen voor een zorgvuldige uitvoering van ieder ontwerp en streven naar perfectie in elk detail.

Vooruitstrevendheid zit in het DNA

Innovatie staat al 50 jaar centraal bij TONSCHOLTEN. De nieuwste trends worden altijd omarmd, maar er wordt ook actief bijgedragen aan de ontwikkeling van nog leukere en handigere producten en ontwerpen. Nog betere werkwijzen en een zo laag mogelijke footprint.

In de toekomst blijven wij ons focussen op innovatie, vindingrijkheid, creatie en realisatie.

Teamwork

Succesvol zijn, dat doe je niet alleen. Dankzij het vertrouwen van alle klanten kan TONSCHOLTEN. nu het 50-jarige jubileum vieren. Met de niet aflatende, creatieve inzet en de passie van de medewerkers en intensieve samenwerking met leveranciers, blijven zij dat in de toekomst doen.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks