Uw badkamer kan pas ideaal zijn als deze speciaal voor u ontworpen is. Perfect passend in de ruimte, maar ook bij uw manier van leven. Een badkamer is als een maatpak. Bij ons geen standaard badkamer.

Onze adviseurs laten u zien dat met de juiste techniek en uitvoering iets fantastisch kan worden gerealiseerd. En voor een goed ontwerp nemen wij de tijd. Een maatpak moet u immers ook drie keer passen. Ontwerpen van de praktische kleine badkamer tot uw eigen wellness center voorzien van stoomcabine / hammam, sauna, whirlpool met kleurlicht en muziek, Sunshower enz.

Bekijk fotoimpressie

Perfecte afwerking

Naast het maatwerk ontwerp en ons totaal concept (van ontwerp tot oplevering) is hét verschil met onze collega’s, dat uw badkamer met zorg en vakwerk wordt geïnstalleerd, waarbij de service na oplevering hoog in het vaandel staat.

Onze eigen opgeleide tegelzetters en loodgieters werken op ambachtelijke wijze en zijn goed ingevoerd in de moderne technieken. Ook het verplaatsen van een wand om uw badkamer bijv bij de slaapkamer te betrekken, is voor ons geen enkel probleem.

Heeft u een eigen tegelzetter, installateur of aannemer, dan voorzien wij u graag van de benodigde tekeningen en materialen.

Assortiment

Bij ons vindt u alle A-merken, van kraan tot sauna. Daarnaast ook vele merken met een zeer goede prijs- kwaliteitverhouding. Op internationale toonaangevende beurzen zijn wij altijd op zoek naar nieuwe innovatieve merken.

Ook zonder afspraak bent u welkom in onze showroom in Uitgeest, eenvoudig bereikbaar vanuit:

Bent u beperkt in uw tijd, maakt u dan een vrijblijvend een afspraak.