Badkamer Uitgeest Ton Scholten

Badkamer Uitgeest

Industriële badkamer in grijs, zwart en wit

Deze industriële badkamer in Uitgeest biedt veel comfort in een beperkte ruimte. De industriële stijl wordt benadrukt door het zwarte wastafelmeubel dat een echte eye-catcher is in de badkamer. Stoere grijze wandtegels worden gecombineerd met zachtgrijze vloertegels van het Spaanse tegelmerk Porcelanosa zijn.

Boven het witte toilet is een nis gemaakt van dezelfde wandtegels die in verstek zijn gezaagd. De ruime douchehoek wordt gescheiden door glazen wanden in zwart stalen frames. De grote ronde spiegel is voorzien van spiegelverwarming en het zwart stalen kader combineert prachtig met het staal van de doucheruimte.

De gouden wandkraan van het wastafelmeubel en de gouden kranen in douchehoek zijn van Hotbath en geven de badkamer een luxe uiterlijk samen met de gouden badkameraccessoires zoals de toiletrolhouder en handdoekhaken.

Een heerlijke badkamer om de dag te starten en om in te ontspannen aan het einde van een drukke dag.

Badkamer Uitgeest Ton Scholten
Badkamer Uitgeest Ton Scholten
Badkamer Uitgeest Ton Scholten

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks