XXL tegels badkamer in het gooi ton scholten

Hotbath kranen

Het designmerk Hotbath wordt niet voor niets steeds groter en bekender in Europa. De fabrikant heeft een uitgebreide collectie die verkrijgbaar is in maar liefst twaalf tinten: van mat wit tot glanzend goud. Bezoek onze showroom voor de uitgebreide kranencollectie.

Hotbath: design kranen van eigen bodem

De Nederlandse onderneming Hotbath ontwerpt hoogwaardige design kranen voor in de badkamer, toilet of keuken. De productie van Hotbath vindt volledig plaats in Italië, puur omdat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste fabrikanten op het gebied van kranen. De doelstelling van Hotbath is om zelf een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, gericht op de vraag van de markt en dat te produceren.

Energiebesparing met Hotbath

Hotbath heeft een aantal unieke systemen ontwikkeld die er voor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparend en goedkoper zijn in dagelijks gebruik. Ook hebben ze systemen ontwikkeld die zorgen voor tijd- en dus geldbesparing tijdens het inbouwen en monteren van onze producten.

Bekijk Hotbath in onze showroom

In de showroom worden verschillende kranen van Hotbath getoond. Bezoek onze showroom en voel, bekijk en bedien de kranen van Hotbath zelf. Ook zonder afspraak kunt je onze showroom binnenlopen. Onze adviseurs voorzien je graag van meer informatie en helpen je bij het vinden van een kraan die past bij jouw wensen.

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten

Andere sanitair merken

Ons brede assortiment bestaat uit sanitair van diverse hoogwaardige merken, zoals Zack, Novellini, Fantini, Catalano, Sunshower, Martens en Geberit. Je bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Uitgeest om ons volledige sanitair assortiment te bekijken.

Contact

Kom langs in onze showroom, wij helpen je graag bij het vinden van jouw sanitair. Heb je vragen? Bel ons dan via 0251-319101 of ga naar onze contactpagina. We zijn 6 dagen per week bereikbaar

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks