Badkamer Zaandam Ton Scholten

Badkamer Zaandam

Moderne badkamer met douche in de nis

Slim omgaan met de beschikbare ruimte; dat is waar TONSCHOLTEN. ook voor staat. De beperkte ruimte onder het schuine dak van de bovenverdieping waar de badkamer gerealiseerd moest worden vroeg om een uitgebalanceerd ontwerp.  Onze opdrachtgever sprak de wens uit voor een ruime douche en een groot wastafelmeubel met dubbele waskommen in een moderne stijl.

Via het 3D ontwerp dat de adviseur ontwierp kreeg de opdrachtgever al snel een beeld van de mogelijkheden. Zo is de douche verborgen in de nis onder het schuine dak waardoor deze ruimte perfect benut is.

De wanden in visgraatmotief zorgen voor een zacht contrast met de grijze vloertegels. En met een betegeld douche bankje wordt elke douche-ervaring een ontspannen en comfortabele beleving.

Het tijdloze moderne, houten meubel met twee grote lades biedt veel opbergruimte. De grote waskommen in mat wit met de chromen wandkranen van Hotbath geven de ruimte een eigentijdse elegantie.

Deze moderne badkamer wordt verlicht met wandlampen van Scandinavisch design merk VIPP.

Badkamer Zaandam Ton Scholten
Badkamer Zaandam Ton Scholten
Badkamer Zaandam Ton Scholten

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks