Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Elk persoon heeft zijn eigen stijl en iedere woning zijn eigen sfeer. Dit vertaalt zich naar uw interieur. De badkamer is daar een essentieel onderdeel van. Je begint en eindigt er de dag. Ervaar dit gevoel in onze showroom met meer dan 75 badkamers, diverse toiletopstellingen en 80 gelegde vloeren. U wordt geïnspireerd door een zeer uitgebreide collectie van mozaïek, wandtegels, vloertegels, sanitair, accessoires, Jee-O showerpipes, Sunshowers, douchewc’s, hammam stoomcabines en sauna’s. Kom langs in onze showroom in Uitgeest en laat u inspireren.

  • 6 dagen per week geopend
  • Showroom van 1800 vierkante meter
  • U bent van harte welkom
  • Gratis en vrijblijvend advies en 3D-ontwerp, ook online.

U bent van harte welkom in onze showroom voor advies, oriënteren of voor het ophalen van bestellingen.

Wij voorzien u van advies en bespreken graag uw wensen. Ga naar onze foto impressie om alvast een kijkje te nemen in ons assortiment.

Een bron van inspiratie

Onze showroom is een bron van inspiratie voor iedereen die van wonen houdt. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. In onze showroom vindt u altijd noviteiten op het gebied van tegels en sanitair.

Door de maar liefst 80 gelegde tegelvloeren zie en voelen hoe onze vakkundige tegelzetters de vloer op ambachtelijke wijze leggen. Ook voor een kleine aanpassing in de woning bent u van harte welkom. In onze showroom hebben we diverse soorten wandtegels en vloertegels in alle maten en kleuren op voorraad, evenals sanitair en accessoires, zodat u in een oogopslag ziet hoe het staat.

Ga voor een optimale beleving

Onze adviseurs maken graag en 3D-ontwerp voor u op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen, de beschikbare ruimte en uw budget. Indien u nog geen duidelijk beeld van uw nieuwe badkamer, toilet of vloer, biedt ons 3D-ontwerp op maat de perfecte uitkomst. Beleef hoe uw nieuwe badkamer, toilet of vloer tot leven komt en bekijk of het ontwerp aansluit bij uw wensen.

Bel 0251-319101

Betrouwbaar advies

We vinden het belangrijk dat u zo lang mogelijk geniet van uw badkamer, toilet, tegelwerk en accessoires. Bij ons krijgt u advies op maat, passend bij uw persoonlijke situatie. Zo bent u ervan verzekerd dat u de ideale sfeer kunt realiseren. Wij bieden de optie om alle werkzaamheden uit handen te nemen: van het ontwerp tot de realisatie, uitgevoerd door eigen opgeleide tegelzetters en loodgieters. Voert u de werkzaamheden liever zelf uit? Geen probleem. Ook tijdens het plaatsen voorzien we u graag van een passend advies en maatvoeringen.

Probeer de AquaClean en Toto douchewc’s uit

U heeft er ongetwijfeld een keer van gehoord: een douchewc. Omdat wij een goed en passend advies ontzettend belangrijk vinden, hebben we de Aquaclean en Toto douchetoiletten geïnstalleerd in ons gastentoilet. Op deze manier kunt u het frisse en schone gevoel zelf ervaren. De toiletten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, ook alleen als toiletzitting. Eventueel kunnen onze vakkundige loodgieters de douchetoiletten op locatie voor u installeren. Heeft u een eigen tegelzetter, installateur of aannemer, dan voorzien wij u graag van de benodigde tekeningen en materialen.

Bezoek onze showroom

Zonder afspraak van harte welkom

We heten u zes dagen in de week – van maandag tot en met zaterdag – van harte welkom met of zonder afspraak voor oriënteren, adviesgesprek en ontwerp of het afhalen van bestellingen. Bent u beperkt in uw tijd en wilt u zeker zijn van een advies op maat, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak en vul het afsprakenformulier in.

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Contact opnemen

Wilt u onze showroom bezoeken en verzekerd zijn van het maken van een 3D-ontwerp? Of heeft u vragen over het assortiment van Ton Scholten of de diensten die wij aanbieden? Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel 0251-319101. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 17:00 uur. Op zaterdag kunt u ons bereiken van 09:00 tot 17:00 uur.