Ieder zijn/haar eigen stijl en iedere woning zijn eigen sfeer. Dit vertaalt zich naar uw interieur. De badkamer is daar een essentieel onderdeel van. Je begint en eindigt de dag er. Ervaar het gevoel in onze showroom met meer dan 65 badkamers, diverse toiletopstellingen en 80 gelegde vloeren. U raakt geïnspireerd door een zeer uitgebreide collectie van mozaïek, wandtegels, vloertegels, sanitair, accessoires, Jee-O showerpipes, Sunshowers, douchewc’s, hammam stoomcabines en sauna’s. Kom langs in onze showroom in Uitgeest en laat u inspireren.

  • 6 dagen per week geopend
  • Showroom van 1800 vierkante meter
  • Gratis en vrijblijvend advies en 3D-ontwerp, ook online.

U bent van harte welkom in onze showroom voor advies, oriënteren of bestellen zowel voor leveringen als voor uitvoering. Wij voorzien u van advies en bespreken graag uw wensen.

Een bron van inspiratie

Onze showroom is een bron van inspiratie voor iedereen die van wonen houdt. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen, dit vindt u terug in onze showroom. Altijd het laatste nieuws op het gebied van tegels en sanitair.

In onze sfeervolle showroom ziet u een diversiteit aan gelegde tegelvloeren ter inspiratie. Wij hebben wandtegels en vloertegels in alle maten en kleuren op voorraad, evenals sanitair en accessoires.

Ga voor een optimale beleving

Onze adviseurs maken graag en 3D-ontwerp voor u op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen, de beschikbare ruimte en uw budget. Indien u nog geen duidelijk beeld heeft van uw nieuwe badkamer, toilet of vloer, biedt ons 3D-ontwerp op maat de perfecte uitkomst. Ervaar hoe uw nieuwe badkamer, toilet of vloer tot leven komt en bekijk of het ontwerp aansluit bij uw wensen.

Bel 0251-319101

Betrouwbaar advies

We vinden het belangrijk dat u zo lang mogelijk geniet van uw badkamer, toilet, tegelwerk en accessoires. Bij ons krijgt u advies op maat, passend bij uw persoonlijke situatie. Zo bent u ervan verzekerd dat u de ideale sfeer kunt realiseren. Wij bieden de optie om alle werkzaamheden uit handen te nemen: van het ontwerp tot de realisatie, uitgevoerd door eigen opgeleide tegelzetters en loodgieters. Voert u de werkzaamheden liever zelf uit? Dan voorzien wij u graag van de materialen én tekeningen. Ook tijdens het plaatsen voorzien we u graag van een passend advies en maatvoeringen.

Probeer de AquaClean en Toto douchewc’s uit

U heeft er ongetwijfeld een keer van gehoord: een douchewc. Een goed en passend advies is ontzettend belangrijk, daarom hebben we de Aquaclean en Toto douchewc geïnstalleerd in ons gastentoilet. Zo kunt u het frisse en schone gevoel zelf in alle rust ervaren. We hebben diverse merken douchewc’s in ons assortiment. De toiletten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, ook alleen als toiletzitting. Onze vakkundige loodgieters kunnen uw aankoop op locatie voor u installeren, maar uw eigen installateur of aannemer kan dat natuurlijk ook. Dan zorgen wij voor de tekening.

Bezoek onze showroom

Zonder afspraak van harte welkom

U bent zes dagen in de week – van maandag tot en met zaterdag – van harte welkom met of zonder afspraak voor oriënteren, adviesgesprek, ontwerp of het afhalen van bestellingen. Bent u beperkt in uw tijd en wilt u zeker zijn van een advies op maat, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak en vul het afsprakenformulier in.

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten