tegelinspiratie wandtegels

Showroom

Laat je inspireren in de showroom van TONSCHOLTEN

De badkamer, daar wil je graag tot rust komen. Het is immers de eerste en de laatste ruimte waar je bent voordat je opstaat of gaat slapen. Het is een essentieel onderdeel van je interieur. Bij ons kun je terecht voor de volledige inrichting van je badkamer, toilet of vloer.

Bekijk alles, van kranen, wastafels, baden en tegels tot badkameraccessoires. Onze adviseurs denken graag met je mee over jouw wensen en ideeën.

 

 

 

Kom langs in onze showroom in Uitgeest en laat je inspireren. Meer dan 65 badkamers, vele toiletopstellingen, wellness ruimtes, veel wandtegels en ruim 80 gelegde tegelvloeren, je kunt heerlijk op je gemak inspiratie op doen en advies vragen. De koffie staat klaar.

  • 6 dagen per week geopend
  • 1800 vierkante meter aan inspiratie
  • Gratis en vrijblijvend advies en 3D-ontwerp
marmeren wastafel met rvs kraan.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs geven je graag een persoonlijk advies, passend bij jouw wensen, beschikbare ruimte, persoonlijke stijl en ieder budget. Wij vinden het belangrijk dat jij de deur uitloopt met de badkamer, toilet of tegelvloer van jouw dromen.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks