XXL tegels badkamer in het gooi ton scholten

Vipp accessoires verlichting en interieur

Maak jouw badkamer af met de badkameraccessoires van Vipp. Het Deense design merk levert verschillende producten voor in huis. Van lampen tot zeeppompjes, Vipp heeft het allemaal. Kom langs in onze showroom, of bezoek de webshop en bekijk het ruime assortiment badkameraccessoires.

Vipp: Deens design

Vipp staat al jaren bekend om haar strakke, eigentijdse designs. Het Deense familiebedrijf is in 1939 begonnen met pedaalemmers. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met producten voor badkamer, keuken en  slaapkamer. Inmiddels bestaat er een complete interieurlijn compleet ontwikkelt met verlichting, servies en lampen.

Kenmerken Vipp

Vipp staat voor topkwaliteit accessoires met karakteristieke materialen rvs en rubber, aangevuld met gepoedercoated aluminium, met een minimalistisch design wat in elk interieur past. De Vipp producten hebben een Deens design wat nog altijd met de hand wordt vervaardigd in Denemarken. Bij Vipp staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Vrijwel alle Vipp producten zijn leverbaar in wit, zwart.

Bekijk Vipp in onze showroom

Wil je oriënteren voor de aanschaf van badkamer- en keukenaccessoires van Vipp ? Bezoek dan onze showroom in Uitgeest om de diverse producten van Vipp te bekijken.

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten

Andere sanitair merken

Ons brede assortiment bestaat uit sanitair van diverse hoogwaardige merken, zoals Cleopatra, Decor WaltherHotbath, Woodynox, Duravit, Hansa en Berloni.  Bekijk ook het volledig overzicht van merken in ons assortiment. Je bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Uitgeest om ons volledige sanitair assortiment te bekijken.

Contact

Kom langs in onze showroom, wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar tegels. Heb je vragen? Bel ons dan via 0251-319101. We zijn 6 dagen per week bereikbaar.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks