Maak uw badkamer af met de badkameraccessoires van Vipp. Het Deense design merk levert verschillende producten voor in huis. Van lampen tot zeeppompjes, Vipp heeft het allemaal. Kom langs in onze showroom, of bezoek de webshop en bekijk het ruime assortiment badkameraccessoires.

Vipp: Deens design

Vipp staat al jaren bekend om haar strakke, eigentijdse designs. Het Deense familiebedrijf is in 1939 begonnen met pedaalemmers. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met producten voor badkamer, keuken en  slaapkamer. Inmiddels bestaat er een complete interieurlijn compleet ontwikkelt met verlichting, servies en lampen.

Kenmerken Vipp

Vipp staat voor topkwaliteit accessoires met karakteristieke materialen rvs en rubber, aangevuld met gepoedercoated aluminium, met een minimalistisch design wat in elk interieur past. De Vipp accessoires kunt u ook bekijken in onze webshop. De Vipp producten hebben een Deens design wat nog altijd met de hand wordt vervaardigd in Denemarken. Bij Vipp staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Vrijwel alle Vipp producten zijn leverbaar in wit, zwart.

Bekijk Vipp in onze showroom en webshop

Bezoek onze webshop om direct uw badkamer- en keukenaccessoires van Vipp aan te schaffen. Wilt u eerst nog oriënteren? Bezoek dan onze showroom in Uitgeest om de diverse producten van Vipp te bekijken.

 

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Andere sanitair merken

Ons brede assortiment bestaat uit sanitair van diverse hoogwaardige merken, zoals Cleopatra, Decor Walther, Hotbath, Woodynox, Duravit, Hansa en Berloni.  Bekijk ook het volledig overzicht van merken in ons assortiment. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Uitgeest om ons volledige sanitair assortiment te bekijken.

Contact

Kom langs in onze showroom, wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte badkamer. Heeft u vragen? Bel ons dan via 0251-319101.  We zijn 6 dagen per week bereikbaar. Ook kunt u uw vraag online stellen via onderstaand contactformulier.

Vragen? Vul het formulier in