luxe badkamer

Badkamer Santpoort Zuid

Badkamer project met dubbele douche en mozaïek wand.

Deze luxe badkamer is met zijn zwarte basis en gouden accenten een ware wellness in huis geworden. Tijdens een persoonlijk advies en met een 3D ontwerp in onze showroom werden de wensen van de opdrachtgever vertaalt naar deze prachtige badkamer

De absolute blikvangers in deze badkamer zijn natuurlijk de prachtige gouden wand in een aluminium mozaïek en het met goud mozaïek betegelde bankje dat over de gehele breedte van de badkamer is geplaatst. Dit mozaïek is van l’Antic Colonial.

De combinatie met de XXL zwarte marmer tegels van Porcelanosa uit de X-Light serie geven de badkamer een robuust en stoer uiterlijk dat onderstreept wordt door de dubbele douchekoppen in gunmetal.

De afscheiding van de douchehoek is gerealiseerd door de wand en de spiegel van het wastafelmeubel. Op het wastafelmeubel zijn twee mat witte opzet waskommen geplaatst. De wandkranen zijn net als de douchekranen ook in gunmetal gekozen.

In het grote vrijstaande bad is het heerlijk ontspannen na een drukke werkdag.

Deze luxe badkamer straalt exclusiviteit en elegantie uit zonder overdadig te worden.

Vrijstaand bad
gouden mozaiek in metaal
badkamer santpoort zuid goud mozaiek
gunmetal wandkraan
waskom met gunmetal kraan

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks