Badkamer Limmen Ton Scholten

Badkamer Limmen

Hotel chique badkamer

Onze opdrachtgever vroeg ons een hotel chique badkamer te ontwerpen met een stoer tintje. De TONSCHOLTEN. adviseur heeft een 3D ontwerp gemaakt zodat de klant meteen een goed idee kreeg hoe de ruimte er uiteindelijk uit kwam te zien.

Zo worden zachtgrijze XXL tegels van Porcelanosa gecombineerd met zwarte accenten. Het diepe back to wall bad is bekleed met dezelfde grijze vloertegels en de stoere, vrijstaande bad mengkraan in mat zwart is een statement in de ruimte.

Het hout van het grote, op maat gemaakte wastafelmeubel geeft deze badkamer de warmte en elegantie die hoort bij een hotel chique stijl. De zwarte wandkranen in combinatie met de witte waskommen op het houten meubel, met maar liefst drie lades, brengt rust in de ruimte.

De stoere zwarte douchekraan in de grote doucheruimte, met betegeld douchebankje, zorgt ervoor dat iedere douchebeurt een verkwikkende ervaring wordt.

In deze prachtige, hotel chique badkamer kunnen de opdrachtgevers heerlijk ontspannen alsof ze in een vijfsterren hotel zijn.

Badkamer Limmen Ton Scholten
Badkamer Limmen Ton Scholten
Badkamer Limmen Ton Scholten
Badkamer Limmen Ton Scholten
Badkamer Limmen Ton Scholten

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks