XXL tegels badkamer in het gooi ton scholten

Porcelanosa tegels

Met de wandtegels en vloertegels van Porcelanosa heb je een mooie, milieuvriendelijke vloer of wand. Het Spaanse merk heeft een unieke collectie tegels vervaardigd die gemaakt is van 95% gerecycled materiaal uit het eigen productieproces. Je hebt de keuze uit vloer- en wandtegels van:

  • keramisch mozaïek
  • glasmozaïek
  • natuursteen
  • leisteen
  • keramisch hout

Al deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Kom langs in de showroom en bekijk het ruime assortiment keramische tegels. In ons uitgebreide aanbod zit ongetwijfeld de juiste wand- en/of vloertegel voor je.

Ruim assortiment wand- en vloertegels van Porcelanosa

We bieden veel verschillende soorten wandtegels en vloertegels aan van het merk Porcelanosa. Kies bij TONSCHOLTEN. een mooie vloer of wand met tegels van keramisch hout, natuursteen, leisteen, keramisch mozaïek of glasmozaïek. Deze soorten zijn in verschillende maten, tinten en printen bij ons verkrijgbaar. Kom langs in onze showroom en zie, voel en beloop de vloeren voor de perfecte beleving.

Porcelanosa: duurzame tegels

Porcelanosa heeft tegels gemaakt die voor 95% bestaan uit gerecycled materiaal. Deze materialen zijn afkomstig uit het eigen productieproces. Een ander duurzaam voordeel is dat er door het gebruik van de eigen water recycle centrale minder energie nodig is om de tegel te produceren. Bezoek onze showroom en krijg meer informatie over deze tegels.

Bekijk Porcelanosa tegels in onze showroom

In de showroom hebben we verschillende soorten wand- en vloertegels van Porcelanosa gelegd. Bezoek onze showroom en bekijk, voel en beloop de tegels van Porcelanosa zelf. Ook zonder afspraak kun je onze showroom binnenlopen. Onze adviseurs voorzien je graag van meer informatie en helpen je bij het vinden van de tegels die passen bij jouw wensen.

Andere tegels kopen

Ons brede assortiment bestaat uit wandtegels en vloertegels van diverse hoogwaardige merken, zoals Piet Boon en Marazzi, Lea, VTwonen, Appiani, Mutina, Urbatek en Winckelmans. Bekijk ook het volledig overzicht van merken in ons assortiment. Je bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Uitgeest om ons volledige assortiment met wand- en vloertegels te bekijken.

Contact

Kom langs in onze showroom, we helpen je graag bij jouw zoektocht naar tegels. Heb je vragen? Bel ons dan via 0251-319101. of ga naar onze contactpagina. We zijn 6 dagen per week bereikbaar

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks