Tegelvloer Heemskerk Ton Scholten

Vloer Heemskerk

Vloertegels in XXL formaat in grijs

Ontdek de tijdloze elegantie van deze moderne, grote vloertegels in grijs. Het grote formaat tegels geven een verfijnde uitstraling en in combinatie met de duurzame kwaliteit is deze vloer een perfecte aanvulling op elke ruimte in huis.

Deze XXL tegels mochten wij voor onze opdrachtgever verwerken op de vloer van de hal, de woonkamervloer en de keukenvloer. Dit zorgt ervoor dat de ruimtes verbonden worden en een rustige sfeer uitstralen.

De plinten zijn van dezelfde tegels in verstek gezaagd door onze tegelzetters die de ambacht van het vak nog verstaan. Een vloer die gemakkelijk is in onderhoud en goed combineert met verschillende woonstijlen.

Met de keuze van XXL vloertegels in een grijze tint creëer je een leefruimte die tijdloos is en geniet je van de perfecte balans tussen modern design en praktische duurzaamheid zoals deze prachtige tegelvloer in Heemskerk.

Tegelvloer Heemskerk Ton Scholten
Tegelvloer Heemskerk Ton Scholten
Tegelvloer Heemskerk Ton Scholten

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks