moderne badkamer ton scholten

Badkamer Alkmaar

Moderne badkamer in ingetogen sfeer met visgraat motief

Deze moderne badkamer in Alkmaar straalt rust uit door de ingetogen sfeer en is voorzien van alle comfort. Door het gebruik van zachte, mat witte kleuren in combinatie met zwarte accessoires is een rustige stijl gecreëerd.

Het grote lange wastafelblad in mat wit is doorgetrokken tot in de doucheruimte en geeft een verrassend effect. De heerlijk ruime doucheruimte met grote douchekop en geïntegreerde sunshower zorgt voor een heerlijk ontspannen douche ervaring.

Voor de afscheidingswand werd een grijze rookglas wand gekozen die mooi combineert met de zwarte accessoires.

De wanden zijn betegeld met zacht witte, glanzende tegel in visgraat motief en geeft deze smalle badkamer meer diepte waardoor de ruimte optisch groter lijkt. Zacht grijze vloertegels onderstrepen de rustige sfeer in deze prachtige en moderne badkamer.

Onze opdrachtgevers genieten iedere dag van deze moderne badkamer waar ze heerlijk kunnen ontspannen.

 

witte tegels en rookglas douchewand ton scholten
ovalen bad in mat wit ton scholten
vrijstaande badkraan in zwart ton scholten
mat wit wastelblad met zwarte wandkranen ton scholten
mat wit wastafelblad met ronde spiegel ton scholten

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks