moderne badkamer ton scholten

Badkamer Akersloot

Moderne badkamer en suite

Deze moderne badkamer in Akersloot in hotel chique stijl grenst aan de slaapkamer en wordt gescheiden door een zwarte rookglas deur. Op deze manier wordt een badkamer en suite gecreëerd maar blijft de privacy behouden.

De zwarte vloertegels zijn in wild verband gelegd en doorgetrokken in de slaapkamer om eenheid in beide ruimtes te creëren. De natuursteen stroken rondom het bad en de wanden geven een stoer uiterlijk aan de badkamer en vormen een robuuste tegenhanger voor de witte wanden en het grote wastafelblad met ruime lades met veel opbergruimte.

Achter de wand waar het design toilet geplaatst is bevindt zich een ruime douchehoek. Voor de douchekranen en wastafel zijn kranen in chroom gekozen.

Door het toepassen van de zwarte tegels en witte tegels is de woonstijl van de slaapkamer mooi doorgetrokken in de badkamer wat zorgt voor rust en ingetogenheid. Deze ruime moderne badkamer aangrenzend aan de slaapkamer geeft de opdrachtgever de gewenste privacy om heerlijk te ontspannen in beide ruimtes.

moderne badkamer hotel chique ton scholten
wit wastafelmeubel met dubbele greeploze lades ton scholten
natuursteen stroken ton scholten

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks