gastentoilet met goud mozaiek ton scholten

Gastentoilet Amstelveen

Een uitdaging in tegelzetten

De wens van de klant was het realiseren van een luxe toilet voorzien van alle comfort voor het gastentoilet in de woning in Amstelveen. TONSCHOLTEN. ontwierp samen met de klant dit moderne toilet.

Er is gekozen voor een witte basis met zacht grijze XXL vloertegels. De stalen mozaïek wand in glanzend goud van L’antic Colonial in combinatie met de ovale spiegel geven de ruimte de luxe uitstraling die de opdrachtgever zocht.

De ovale spiegel boven het maatwerk plateau met geïntegreerd fonteinbakje is gecombineerd met een mat witte fonteinkraan. Eronder is een extra plateau geplaatst dat ruimte biedt voor bijvoorbeeld gastendoekjes.

Het mat witte toilet en urinoir is geplaatst tegen de wand met zacht witte tegels. De mat witte drukplaten zorgen voor eenheid en een serene sfeer in deze luxe gastentoilet.

mat wit urinoir en toilet ton scholten
gastentoilet met goud mozaiek ton scholten
maatwerk fontein in mat wit ton scholten
luxe gastentoilet in Amstelveen ton scholten

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks