XXL vloertegels Porcelanosa ton scholten

Vloer Uitgeest

XXL-tegels

Rust & balans dat was waar onze opdrachtgever naar op zoek was. De woonstijl van de klant moest vertaald worden naar een onderhoudsvriendelijke vloer voor een huishouding met groot gezin.

Deze XXL tegels van 120 x 120 cm in zandkleur combineren prachtig bij de rustige kleuren van de meubels en de wanden. En geven de woonkamer met open keuken een rustige sfeer.

Deze keramische tegels kunnen strak tegen elkaar gelegd worden waardoor er nauwelijks voegnaden te zien zijn. Een onderhoudsvriendelijke vloer die de uitstraling heeft van een natuurproduct maar met alle voordelen van keramiek.

De balans die gevonden is in het kleurgebruik en de materialen in deze woning zorgen voor rust en een eigentijds geheel.

xxl vloertegels porcelanosa ton scholten
XXl vloertegels vloer uitgeest ton scholten
keukenvloer in XXL tegels van Porcelanosa ton scholten

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks