marike bob fontein met hotbath verouder ijzer fonteinkraan en hexagon mozaiek van l'antic colonial.

Toilet Overveen

Luxe, hotel chique toilet

Wij mochten in Overveen dit luxe, hotel chique toilet realiseren. De combinatie van zwarte marmertegels met witte ader van Porcelanosa en chique 3D hexagon brons mozaïek in aluminium van l’antic Colonial geeft dit toilet direct een hotel chique uitstraling.

De tegels in de grote nis boven het toilet zijn in verstek gezaagd en de achterwand is voorzien van hetzelfde 3D hexagon mozaïek als de zijwanden. De marmertegels zijn ook verwerkt op de vloer waardoor een rustige sfeer gecreëerd wordt.

Het fontein in solid surface mat wit is op maat gemaakt en heeft aan weerzijde een plateau en biedt ruimte om je mooiste accessoires te decoreren. De fonteinkraan en sifon zijn van Hotbath in brons net als de accessoires zoals de toiletpapierhouder, het borstelgarnituur en het handdoekhaakje. Dit combineert prachtig met het brons van het hexagon mozaïek.

Een XXL maatwerk spiegel op frame over de gehele wand geeft extra elegantie aan deze hotel chique toilet. Ben je geïnspireerd door dit toilet neem dan contact met ons op om een afspraak te plannen en de mogelijkheden te bespreken.

marike bobb fontein en hotbath fonteinkraan
marmertegels liem dark nature porcelanosa
brons hexagon mozaiek l 'antic colonial en marike bobb fontein

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks