Badkamer Heemskerk met porcelanosa wandtegels in marmerlook

Badkamer Heemskerk

Luxe badkamer

In Heemskerk mochten wij deze prachtige, luxe badkamer realiseren. Aan de hand van de wensen van de opdrachtgevers werd, samen met de TONSCHOLTEN. adviseur, een 3D-ontwerp gemaakt. Het ontwerp gaf onze opdrachtgevers een realistisch beeld van de mogelijkheden en de sfeer die zij graag wensten in hun nieuwe badkamer.

De grote doucheruimte is voorzien van prachtige XXL bruin grijze marmer wandtegels. Deze zijn gecombineerd met wandtegels in een zand tint. Zowel de vloertegels als de wandtegels zijn van Porcelanosa. Door de zachte kleuren van de donkere en lichte tegels wordt een rustige en chique sfeer gecreëerd. De glazen douche afscheiding zorgt voor het behoud van het ruimtelijk effect en laat het gebruik van de prachtige materialen van de douchehoek zien.

Het nisje is prachtig afgewerkt met dezelfde marmertegel waarbij de TONSCHOLTEN. afwerking duidelijk zichtbaar is in de tegels die strak in verstek gezaagd zijn. Om tijdens het douchen extra te kunnen ontspannen werd gekozen voor een douchebankje in dezelfde lichte wandtegel.

Het donkere eiken van het wastafelmeubel en de hoge kasten komen terug in de aders van de marmer wandtegels en zorgen voor rust en eenheid. De grote ronde spiegel met wit frame boven het wastafelmeubel is een statement in de ruimte en de kranen in geborsteld nikkel van Hotbath zorgen voor een zachte finishing touch.

De combinatie van contrasterende kleuren in zachte tinten en materialen geeft deze badkamer een rustige en luxueuze sfeer.  Een heerlijke ruimte om te ontspannen op ieder moment van de dag.

Badkamer Heemskerk met marmerlook tegels van Porcelanosa

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks