Badkamer Castricum

Japandi badkamer

Deze badkamer in Castricum in Japandi stijl is voorzien van een maatwerk design wastafel in hout en marmer, vrijstaand ligbad en doucheruimte met een Sunshower.

Onze opdrachtgevers waren, in hun druk bezette levens, op zoek naar een badkamer waarin zij zich volledig konden ontspannen. De adviseur van TONSCHOLTEN. ontwierp deze prachtige badkamer in Japandi stijl.

De combinatie van Japans minimalisme en de warme natuurlijke elementen van Scandinavisch design komen samen in deze Japandi stijl badkamer. De serene ruimte benadrukt eenvoud, natuurlijke materialen en functionaliteit.

 

 

De rustgevende sfeer van deze badkamer wordt gecreëerd door de strakke lijnen, de neutrale kleur XXL tegels van Porcelanosa en de warme kleur van het maatwerk, houten wastafelmeubel. Het ruime vrijstaande bad biedt je de gelegenheid, om na een drukke werkdag, heerlijk te ontspannen of neem een verkwikkende douche en geniet van de warmte van de geïntegreerde sunshower.

Een badkamer in harmonie en balans waarin een oase van rust en ontspanning heerst en waar je heerlijk aan de drukte van het dagelijks leven kan ontsnappen.

 

japandi badkamer ton scholten
japandi badkamer ton scholten badkamer castricum
japandi badkamer ton scholten
japandi badkamer ton scholten
japandi badkamer ton scholten
japandi badkamer ton scholten
japandi badkamer ton scholten

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks