XXL tegels badkamer in het gooi ton scholten

Badkamer ’T Gooi

Industriële badkamer

Voor deze badkamer in ’t Gooi mochten wij een een badkamer ontwerp maken in een industriële woonstijl. De adviseur van TONSCHOLTEN. ontwierp een badkamer met strakke lijnen in grijs en wit.

De XXL tegels in 120 x 120 cm geven de badkamer een robuust uiterlijk waarin de industriële stijl direct terugkomt. De zwarte accessoires zoals de badkraan en de wastafelkranen onderstrepen deze woonstijl nog eens extra.

Het maatwerk wastafelmeubel in eikenhout met dubbele lades zorgt voor een warme tegenhanger en de combinatie met de waskommen geven de ruimte rust en harmoniëren mooi met de ronde spiegels.

In het ingebouwde witte ligbad kan heerlijk ontspannen worden. In de inloopdouche is in de nis dezelfde grijze tegel gebruikt als op de achterwand waar de zwarte douchekraan hangt.

Deze complete badkamer in industriële stijl geeft de opdrachtgever alle mogelijkheden om de dag op een heerlijke manier te beginnen en te ontspannen aan het einde van de dag.

XXL grijze tegels porcelanosa ton scholten
xxl tegels porcelanosa ton scholten
zwarte douchekraan ton scholten
organische waskom op houten wastafelmeubel
houten maatwerk wastafelmeubel
douchetoilet ton scholten

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks