Badkamer Amstelveen Ton Scholten

Badkamer Amstelveen

Luxe badkamer met gouden kranen

Luxe en duurzaamheid komt samen in deze prachtige badkamer. Strakke lijnen gecombineerd met organische ronde vormen zorgen voor een extravagant geheel.

De wit met grijze marmeren vloertegels zijn doorgetrokken op de wand achter het wastafelmeubel. Als contrast is in de doucheruimte gekozen voor een glanzende zwarte wandtegel in visgraatmotief. De gouden douchekranen geven aan de doucheruimte een luxe uitstraling.

De gouden badkraan uit dezelfde serie met handdouche vult in een handomdraai het hoogglans vrijstaande bad in ovale vorm.

Tegenover de zwarte douchehoek is het wastafelmeubel in houtlook van wand tot wand gerealiseerd met speelse uitsparing en ook de wastafel is uiteraard voorzien van gouden wandkranen.

De VIPP wandlampen in zwart zorgen voor een zachte verlichting en zijn mooi verdeeld boven de grote spiegel.

Het luxe sanitair in deze badkamer in Amstelveen brengen functionaliteit en elegantie samen in een ruimte.

Houtlook zwevend wastafelmeubel
gouden kranen en vipp wandlampen
natuursteen wasbak
visgraat wand van zwarte tegels.
ovaal vrijstaand bad met gouden kraan

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks