badkamer bakkum ton scholten

Badkamer Bakkum

Moderne badkamer in rustige sfeer

Dit badkamerontwerp is voorzien van alle comfort en luxe. In deze badkamer is een moderne stijl gecreëerd door grijze decortegels van Porcelanosa te combineren met donker grijze vloertegels.

Het strakke wastafelmeubel met geïntegreerde, dubbele wastafel in mat wit biedt, door de grote lades, veel opbergruimte. De spiegelkast met opbouwverlichting heeft fijne chique greepjes.

De ruime douche is voorzien van glazen wanden met RVS beslag. De designradiator, in combinatie met de toegepaste vloerverwarming, verwarmt deze badkamer op een behaaglijke temperatuur.

Het ingebouwde bad is geplaatst onder de schuine dakramen. In de schuine wand boven het bad zijn twee led spots verwerkt. Aan de voorzijde van het bad is dezelfde decortegel gebruikt zodat er eenheid ontstaat in deze moderne badkamer.

Door het gebruik van grijs en wit is een chique en tijdloze badkamer gecreëerd met een perfecte balans tussen functionaliteit en een rustige stijl.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks