badkamer bergen ton scholten

Badkamer Bergen

Luxe badkamer met douche in nis

Geen standaard badkamer voor deze opdrachtgevers maar een innovatief badkamerontwerp met maatwerk en voorzien van luxe en comfort.

Dit slimme ontwerp met douche in de nis en bad onder het dakkapel zorgt ervoor dat er veel ruimte over is voor een op maat gemaakt wastafelmeubel. De wastafel heeft verspringende kasten met greeploze lades in wit en grijs waardoor een speels effect is ontstaan. De planken boven het meubel verspringen mee.

Als tegenhanger voor het strakke wastafelmeubel zijn decortegels met glanzend effect voor de wanden gebruikt. Onder het ingebouwde bad zijn nissen in dezelfde decortegel gemaakt voorzien van glasplaten en geïntegreerd licht.

De badkraan, douchekraan en wandkraan van Hotbath zijn allemaal uitgevoerd in chroom. Door de accessoires ook in chroom te kiezen en het kleurenpallet rustig te houden is er eenheid gecreëerd in deze luxe badkamer.

3 d badkamerontwerp in bergen ton scholten
wastafelmeubel in wit ton scholten
douche in de nis
ingebouwd bad met verlichte nisjes
waskom met chromen kraan

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks