Badkamer Bloemendaal

Wit glasmozaïek in bloempatroon

De opdrachtgever vroeg TONSCHOLTEN. om een badkamer en suite te ontwerpen met een rustige en serene sfeer. Door middel van het 3D ontwerp werden de wensen gevisualiseerd voor de klant zodat zij een goed beeld kregen van het eindresultaat.

Het grote, robuuste vrijstaande bad, met een badkraan van Jee-O in geborsteld RVS, is gesitueerd op de tuin. Dit zorgt voor een ultieme ontspanning tijdens het nemen van een bad.

De wand is betegeld met chique glasmozaïek van Sicis in een rozenpatroon in wit en parelmoer. Voor de wand van het hoofdeinde van het bed is hetzelfde glasmozaïek gebruikt in precies hetzelfde patroon en kleuren waardoor eenheid in beide ruimtes gerealiseerd is. De strak, witte fontein met een geborsteld RVS kraan en sifon maken het geheel af.

Door het gebruik van zachte kleuren en materialen is een heerlijke slaapkamer met badkamer en suite gecreëerd waar onze opdrachtgevers fijn kunnen ontspannen.

glasmozaiek in wit en parelmoer
fonteinkraantje op muur van glasmozaiek

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks