badkamer hieloo ton scholten

Badkamer Heiloo

Badkamer Heiloo

Glamour en luxe zijn op smaakvolle wijze toegepast in deze grote badkamer in moderne stijl. De verfijnde stijl van carrara marmerlook tegels van Porcelanosa X-light gecombineerd met rvs geborstelde kranen en het witte ovale vrijstaande bad stralen een oase van rust uit.

In deze badkamer is de perfecte balans gevonden tussen esthetiek en functionaliteit. Het maatwerk wastafelmeubel met grote lades in zwart houtlook is tussen de wanden geplaatst. Dit zorgt voor een warme sfeer in de verder geheel witte badkamer.

De nis waarin een wit bidet naast een tijdloos wit toilet geplaatst is geeft privacy. In de grote douchehoek is gekozen voor een stortdouche die geïntegreerd is in het plafond. De luxe, rvs geborstelde handdouche is van dezelfde serie als de wandkranen en de vrijstaande badkraan.

Het loft, mat witte, vrijstaande bad is als object in de ruimte geplaatst. De handdoekstangen die op subtiele wijze aan de design radiator bevestigd zijn zorgen ervoor dat er heerlijk warme handdoeken voor handen zijn na het nemen van een ontspannen bad.

Deze moderne badkamer omarmt luxe en comfort en zorgt bij gebruik van de ruimte keer op keer voor een unieke beleving.

badkamer met vrijstaand bad
badkamer met houtlook wastafelmeubel
bidet en toilet ton scholten
bidet en toilet in de badkamer ton scholten
carrara marmer tegel in douchehoek

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks