Tegels Zaandam

Ben je op zoek naar tegels voor jouw woning of bedrijf in Zaandam? Bij Ton Scholten hebben we een enorme collectie wand- en vloertegels. Van industriële tegels met betonlook tot luxe mozaïek: we hebben altijd een tegelsoort die volledig aan jouw wensen tegemoet komt. Kom gerust eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen. Op afspraak kunnen we jou eventueel ook voorzien van een 3D-tekening en een persoonlijk adviesgesprek.

Voltooide projecten in Zaandam

Ton Scholten bestaat al ruim 45 jaar. In deze periode hebben we al vele tegelprojecten mogen voltooien in Zaandam.
Hieronder vind je een aantal voorbeelden van ons werk.

Stijlvolle badkamer in Zaandam

Showroom Ton Scholten

Je vind onze showroom in Uitgeest, op nog geen half uur rijden van Zaandam. Met ruim 80 voorbeelden van gelegde tegelvloeren doe je hier volop waardevolle inspiratie op. Bekijk, voel én beloop de vloeren voor de meest realistische beleving. Naast de gelegde tegelvloeren, hebben we bovendien een hoop tegelkasten met honderden verschillende vloertegels die je op jouw gemak aanschouwt.

Ook wat betreft wandtegels hebben we een enorm aanbod in onze tegelwinkel. Kom langs en benut de expertise van onze tegelexperts. We ondersteunen je graag bij de zoektocht naar jouw droomtegels.

Ton Scholten

Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

Openingstijden

 • Maandag
  09.00 - 17.30
 • Dinsdag
  09.00 - 17.30
 • Woensdag
  09.00 - 17.30
 • Donderdag
  09.00 - 17.30
 • Vrijdag
  09.00 - 17.30
 • Zaterdag
  09.00 - 17.00
 • Zondag en feestdagen
  Gesloten

TEGELS VAN A-MERKEN

Het leveren van kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Vandaar tref je in ons assortiment uitsluitend tegels van A-merken aan voor jouw vloer in Zaandam. Een aantal voorbeelden hiervan zijn MutinaWinckelmans, Casa Dolce Casa en Porcelanosa. Bekijk de foto’s hieronder voor een greep uit ons merkaanbod.

Stijlvolle Mutina tegels

Spaanse tegels Porcelanosa

Wandtegels voor huis en bedrijf

Omdat we een bijzonder divers aanbod wandtegels hebben, vind je bij ons de geschikte tegel voor elke ruimte. XXL-wandtegels, oude witjes en kiezels behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Maar ook liefhebbers van mozaïek of keramisch hout kunnen hun hart ophalen. Of het nu gaat om de woonkamer, keuken, het toilet, de hal of portiek: bij ons slaag je ongetwijfeld voor de juiste wandtegel.

De vloertegelexpert van Zaandam en omstreken

Ook voor vloertegels in verschillende soorten en maten ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je onder meer de onderstaande tegels voor de vloer:

 • Mozaïek tegels
 • Natuursteen tegels (marmer, leisteen en zandsteen)
 • Hout en keramisch parket
 • Plavuizen
 • Tegels met betonlook
 • Robuuste XXL-tegels

Kom langs in onze showroom in Uitgeest, op nog geen 20 km afstand van Zaandam. Hier doe je gegarandeerd waardevolle inspiratie op en kun je ruim 80 tegelvloeren zien, voelen én belopen.

Vloer met vloerverwarming?

De looks van jouw tegelvloer zijn natuurlijk belangrijk, maar het is ook wel fijn als hij lekker warm aanvoelt. Als extra service kunnen onze tegelzetters de tegelvloer daarom voorzien van vloerverwarming, eventueel elektrisch. Informeer hierover gerust.

Altijd tegels volgens de laatste trends

Ton Scholten is altijd aanwezig op vooraanstaande internationale tegelbeurzen. We zijn dus op de hoogte van de laatste trends op tegelgebied, en dat zie je terug in ons assortiment. De momenteel razendpopulaire XXL tegels zijn bijvoorbeeld sterk vertegenwoordigd in ons aanbod. Of heb je liever tegels gelegd in een visgraatmotief? Het kan bij ons allemaal.

Door onze tegelzetters geplaatst in Zaandam

Ben je eruit welke tegels het moeten gaan worden? Onze tegelzetters komen bij je langs in Zaandam en plaatsen ze op professionele wijze. Mocht je handig zijn, dan kun je de tegels uiteraard ook zelf leggen of het door jouw tegelzetter laten doen. Huur hiervoor eventueel een tegelsnijplank bij ons.

Werkgebied Zaandam

Niet alleen als je uit Zaandam komt zijn we je graag van dienst: we zijn ook actief in nabijgelegen plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan:

Klantenservice

Kunnen we je voorzien van meer informatie over onze tegels en/of sanitair? Bel dan gerust 0251-319101 of vul het onderstaande contactformulier in.

Vragen? Vul het formulier in

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks