Tegels Haarlem: wand- en vloertegels

15.000 m² wand- en vloertegels in alle soorten merken

De mooiste wand- en vloertegels vind je bij Ton Scholten Tegels & Sanitair. Kom langs in de showroom nabij Haarlem en bekijk maar liefst 15.000 m² aan badkamers en verschillende soorten, maten en kleuren tegels. Neem een kijkje en zie, voel en bewandel 80 gelegde tegelvloeren. Binnen het grote aanbod aan vloer- en wandtegels van A-merken zit beslist de juiste tegel voor jou. Heb je bepaalde wensen of wil je graag advies over een van onze tegels? Laat je dan adviseren door een van onze adviseurs. Zij geven jou graag advies, in onze showroom of telefonisch.

Neem contact op voor vragen of meer informatie over de mogelijkheden.

Wand- en tegelprojecten omgeving Haarlem

Wij realiseren regelmatig projecten in de omgeving van Haarlem. Om jou te laten zien wat voor vloer- en wandprojecten wij hebben gemaakt, laten we twee projecten zien die zijn uitgevoerd in de regio Haarlem.

Badkamers Haarlem

Geplaatste wandtegels in Haarlem

Kom langs in onze showroom Haarlem

Voor jouw gemak zijn er in de showroom nabij Haarlem meer dan 80 tegelvloeren gelegd. Het is voor de optimale beleving mogelijk om deze vloeren te zien, voelen en belopen. Bekijk ook de tegelkasten met honderden mogelijkheden voor wand- en vloertegels. Leg de wandtegels op de grond om te kijken hoe de tegel bij de vloer staat.

In onze showroom hebben we wandtegels in alle kleuren, soorten en maten. Onze adviseurs van Ton Scholten helpen jou graag met het vinden van de tegel die het beste bij je past. Maak voor jouw bezoek aan de showroom een afspraak. Op deze manier weet je zeker dat wij jou kunnen helpen. Een afspraak maken is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@tonscholten.nl of te bellen naar 0251-319101.

Ton Scholten

Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

Openingstijden

 • Maandag
  09.00 - 17.30
 • Dinsdag
  09.00 - 17.30
 • Woensdag
  09.00 - 17.30
 • Donderdag
  09.00 - 17.30
 • Vrijdag
  09.00 - 17.30
 • Zaterdag
  09.00 - 17.00
 • Zondag en feestdagen
  Gesloten

Meer dan 20 A-merken tegels

Een groot aanbod aan tegels van verschillende soorten A-merken. Kies voor vloer- of wandtegels van bijvoorbeeld Mosa, Porcelanosa of Lea. Door het grote aanbod aan merken en tegels zit er ongetwijfeld een tegel bij die goed bij uw ruimte past. Om een beeld te geven hebben wij een aantal merken voor u uitgelicht:

Spaanse vloer- en wandtegels van porcelanosa

LEA: Italiaanse tegels voor wanden en vloeren

Wand- en vloertegels van Cotto Creamix

Een groot aanbod met de mooiste wandtegels

Je kunt kiezen uit een groot assortiment aan wandtegels. Kies mooie tegels voor de wanden in jouw woonkamer, keuken, hal, toilet, slaapkamer, portiek en fitness- en wellnessruimtes.

Een groot voordeel van Ton Scholten is dat je elke stijl, kleur, vorm en maat kunt zien in de showroom nabij Haarlem. Of je nu zoekt naar witjes, keramisch hout, klein mozaiek of XXL-tegels, voor alle wensen op het gebied van wandtegels kun je bij ons terecht. De showroom is in Uitgeest en op 20 minuten rijden van Haarlem. Kom langs en geniet van wandtegels van A-merken als Porcelanosa, Sicis, Bizassa, VTwonen en Makkum.

Foto-impressie wandtegels

Ruim assortiment aan vloertegels

Kies bij Ton Scholten uit veel verschillende vloertegels. Bij ons vind je onder andere deze soorten tegels:

 • Mozaïek
 • Keramisch parket en hout
 • Tegels met de uitstraling van beton
 • Plavuizen
 • XXL-formaten (60×60 cm, 80×80 cm en 100×100 cm)
 • Alle soorten natuursteen zoals marmer, leisteen en zandsteen en marmer

In de showroom nabij Haarlem hebben we meer dan 80 gelegde vloeren. Kom langs voor inspiratie en bekijk, voel en beloop de verschillende tegels en vloeren.

Foto-impressie vloertegels

Vloerverwarming bij uw tegels

Je hebt keuze uit verschillende soorten vloerverwarming. Het is mogelijk om de vloerverwarming in te frezen in de cementdekvloer, in de bestaande tegelvloer of neem een elektrische vloerverwarming. Onze professionals geven advies wat voor jou de beste optie is als het gaat om het verwarmen van de vloer.

De laatste tegeltrends

Wij bezoeken toonaangevende internationale beurzen. De professionals van Ton Scholten zijn hierdoor altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van tegels. Het is bijvoorbeeld een trend om bij badkamers de XXL-formaat tegels door te laten lopen op de wand. Op deze manier ontstaat er een ruime en rustige uitstraling in de badkamer. Uiteraard is deze, maar ook andere trends uitgebreid getoond in onze showroom

Aanleg door de (tegel)professionals van Ton Scholten

Onze professionals kunnen de tegels bij jou thuis komen leggen. Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring en onze mensen werken op een ambachtelijke wijze. De sterkste punten zijn een strakke tegelverdeling, smalle voegen en verstek. Wil je liever zelf de tegels leggen? In dat geval kun je bij ons een tegelsnijder huren.

Werkgebied Haarlem

U kunt niet alleen bij ons terecht wanneer u uit Haarlem komt, ook in andere nabijgelegen plaatsen zijn we actief. Zo hebben we al projecten mogen uitvoeren in:

Als vanzelfsprekend zijn klanten uit andere steden ook van harte welkom. Zo weten veel mensen uit Amstelveen en Alkmaar ons te vinden dankzij onze ruime openingstijden.

Neem contact op

Voor meer informatie over de vloer- en wandtegels kun je bellen naar 0251-319101 of het onderstaande contactformulier invullen. We zijn 6 dagen per week bereikbaar

Vragen? Vul het formulier in

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks