15.000 m² wand- en vloertegels in alle soorten en maten

De mooiste wand- en vloertegels vindt u bij Ton Scholten Tegels & Sanitair. Kom langs in de showroom nabij Haarlem en bekijk maar liefst 15.000 m² aan badkamers en verschillende soorten, maten en kleuren tegels. Neem een kijkje en zie, voel en bewandel 80 gelegde tegelvloeren. Binnen het grote aanbod aan vloer- en wandtegels van A-merken zit beslist de juiste tegel voor u. Heeft u bepaalde wensen of wilt u graag advies over een van onze tegels? Laat u dan adviseren door een van onze adviseurs. Zij geven u graag advies, in onze showroom of telefonisch.

Neem contact op voor vragen of meer informatie over de mogelijkheden.

Wand- en tegelprojecten omgeving Haarlem

Wij realiseren regelmatig projecten in de omgeving van Haarlem. Om u te laten zien wat voor vloer- en wandprojecten wij hebben gemaakt, laten we twee projecten zien die zijn uitgevoerd in de regio Haarlem.

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Kom langs in onze showroom nabij Haarlem

Voor uw gemak zijn er in de showroom nabij Haarlem meer dan 80 tegelvloeren gelegd. Het is voor de optimale beleving mogelijk om deze vloeren te zien, voelen en belopen. Bekijk ook de tegelkasten met honderden mogelijkheden voor wand- en vloertegels. Leg de wandtegels op de grond om te kijken hoe de tegel bij de vloer staat.

In onze showroom hebben we wandtegels in alle kleuren, soorten en maten. Onze adviseurs van Ton Scholten Tegels & Sanitair helpen u graag met het vinden van de tegel die het beste bij u past. Maak voor uw bezoek aan de showroom een afspraak. Op deze manier weet u zeker dat wij u kunnen helpen. Een afspraak maken is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@tonscholten.nl of te bellen naar 0251-319101.

Recensies tegels Haarlem

 • Fam. Schutte Vijfhuizen

  “Onze vloer ligt er schitterend bij. Mooie tegels die wij iedereen kunnen aanbevelen. Wij willen de mensen van Ton Scholten dan ook bedanken voor de goede communicatie en het professioneel plaatsen van de vloer- en wandtegels. Mochten mensen die wij kennen ooit op zoek zijn naar een bedrijf voor tegels voor wanden en vloeren, dan bevelen wij jullie graag aan”
 • Fam. Weenink Bloemendaal

  “Afgelopen week zijn onze vloertegels gelegd door Ton Scholten. Wij zijn er erg blij mee! We willen graag onze complimenten geven aan jullie gehele team. Leuk geholpen en geadviseerd, levering goed gepland, tegels keurig snel afgeleverd en de tegels zijn mooi gelegd door jullie duidelijke tekeningen. Kortom bedankt voor de service”

Meer dan 20 A-merken tegels

Een groot aanbod aan tegels van verschillende soorten A-merken. Kies voor vloer- of wandtegels van bijvoorbeeld Mosa, Porcelanosa of Lea. Door het grote aanbod aan merken en tegels zit er ongetwijfeld een tegel bij die goed bij uw ruimte past. Om een beeld te geven hebben wij een aantal merken voor u uitgelicht:

Spaanse vloer- en wandtegels van Porcelanosa

Lea: Italiaanse tegels voor wanden en vloeren

Wand- en vloertegels van Cotto Ceramix

Bekijk alle tegelmerken

Een groot aanbod met de mooiste wandtegels

U kunt kiezen uit een groot assortiment aan wandtegels. Kies mooie tegels voor de wanden in uw woonkamer, keuken, hal, toilet, slaapkamer, portiek en fitness- en wellnessruimtes.

Een groot voordeel van Ton Scholten Tegels & Sanitair is dat u elke stijl, kleur, vorm en maat kunt zien in de showroom nabij Haarlem. Of u nu zoekt naar witjes, keramisch hout, klein mozaiek of XXL-tegels, voor alle wensen op het gebied van wandtegels kunt u bij ons terecht. De showroom is in Uitgeest en op 20 minuten rijden van Haarlem. Kom langs en geniet van wandtegels van A-merken als Porcelanosa, Sicis, Bizassa, VTwonen en Makkum.

Foto-impressie wandtegels

Ruim assortiment aan vloertegels

Kies bij Ton Scholten Tegels & Sanitair uit veel verschillende vloertegels. Bij ons vindt u onder andere deze soorten tegels:

 • Mozaïek
 • Keramisch parket en hout
 • Tegels met de uitstraling van beton
 • Plavuizen
 • XXL-formaten (60×60 cm, 80×80 cm en 100×100 cm)
 • Alle soorten natuursteen zoals marmer, leisteen en zandsteen en marmer

In de showroom nabij Haarlem hebben we meer dan 80 gelegde vloeren. Kom langs voor inspiratie en bekijk, voel en beloop de verschillende tegels en vloeren.

Foto-impressie vloertegels

Vloerverwarming bij uw tegels

U heeft keuze uit verschillende soorten vloerverwarming. Het is mogelijk om de vloerverwarming in te frezen in de cementdekvloer, in de bestaande tegelvloer of neem een elektrische vloerverwarming. Onze professionals geven advies wat voor u de beste optie is als het gaat om het verwarmen van de vloer.

De laatste tegeltrends

Wij bezoeken toonaangevende internationale beurzen. De professionals van Ton Scholten Tegels & Sanitair zijn hierdoor altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van tegels. Het is bijvoorbeeld een trend om bij badkamers de XXL-formaat tegels door te laten lopen op de wand. Op deze manier ontstaat er een ruime en rustige uitstraling in de badkamer. Uiteraard is deze, maar ook andere trends uitgebreid getoond in onze showroom

Aanleg door de (tegel)professionals van Ton Scholten

Onze professionals kunnen de tegels bij u thuis komen leggen. Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring en onze mensen werken op een ambachtelijke wijze. De sterkste punten zijn een strakke tegelverdeling, smalle voegen en verstek. Wilt u liever zelf de tegels leggen? In dat geval kunt u bij ons een tegelsnijder huren.

Werkgebied Haarlem

Wij werken in verschillende wijken in Haarlem. Op dit moment zijn we onder andere in de volgende wijken actief:

 • Bloemendaal
 • Schalkwijk
 • Vijfhuizen
 • Aerdenhout
 • Heemstede
 • Zandvoort
 • Santpoort-Zuid

Mocht u uit Amstelveen of Amsterdam komen, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.

Neem contact op

Voor meer informatie over de vloer- en wandtegels kunt u bellen naar 0251-319101 of het onderstaande contactformulier invullen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09:30 en 18:00 uur. Op donderdagavond kunt u ons bereiken van 18:00 tot 21:00 uur en op zaterdag kunt u ons bereiken tussen 09:30 en 17:00 uur.

Vragen? Vul het formulier in