15.000 m² wand- en vloertegels in alle soorten en maten

De mooiste tegels vindt u bij Ton Scholten Tegels & Sanitair nabij Amstelveen. In onze showroom – een van de grootste tegel & sanitair showrooms van het land – vindt u maar liefst 15.000 m² aan uiteenlopende vloertegels, wandtegels en badkamers. Dankzij ons gevarieerde assortiment tegels in diverse soorten, maten en kleuren hebben wij voor iedereen een geschikte tegel. Heeft u een specifieke tegel in gedachten? Informeer bij een van onze adviseurs naar de mogelijkheden. Desgewenst kunnen de door ons opgeleide tegelzetters de tegels ook voor u leggen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Ton Scholten biedt? Neem telefonisch contact met ons op over de opties of stuur een e-mail.

Uitgevoerde wand- en tegelprojecten in Amstelveen

Om u een beeld te geven bij de verschillende vloeren en wanden die wij  realiseren, lichten wij twee projecten uit in de buurt van Amstelveen.

Betegelde badkamer Amstelveen

 

Getegelde badkamer Amstelveen

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Bezoek onze showroom nabij Amstelveen

Onze showroom nabij Amstelveen beschikt over meer 80 gelegde vloeren die u kunt zien, voelen en bewandelen. Naast de gelegde vloeren hebben wij diverse tegelkasten waar u honderden mogelijkheden vindt voor uw vloer, wand, terras, keuken, welness, toilet en badkamer. Wij hebben wand- en vloertegels in alle soorten, maten en kleuren op voorraad. Laat u adviseren over de mogelijkheden door een van onze specialisten of laat, vrijblijvend, een 3D-ontwerp maken. Indien u beperkt bent in u tijd of van ver komt, raden wij aan om een afspraak te maken met een van onze adviseurs, zodat u zeker weet dat u geholpen kunt worden. Dit kunt u doen door te bellen naar 0251-319101 of een e-mail te sturen naar info@tonscholten.nl.

Recensies tegels Amstelveen

 • Bart Prins uit Aalsmeer‘Tijdens ons bezoek aan Ton Scholten zijn wij uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden voor onze vloer. Een van de tegelspecialisten is zelfs bij ons thuis geweest om ons van een passend advies te geven voor vloerverwarming. De verschillende opties zijn uitgebreid uitgelicht en de adviseur was zeer transparant over de prijzen.’
 • Fam. Kreuze uit Hoofddorp‘In de showroom was een uitgebreide keuze aan tegels. Wat wij erg prettig vonden, is dat de adviseurs totaal niet opdringerig waren maar ons rustig lieten rondkijken. Nadat we de juiste tegels hadden gevonden, hebben de specialisten ons uitgebreid geïnformeerd over hoe wij de tegels het beste konden leggen. Top service zonder opdringerig gedoe.’

Kies uit 20 tegel A-merken: van Mutina tot VT wonen tegels

In ons assortiment vindt u verschillende soorten A-merk tegels: van sierlijk mozaïek tot strakke betonlook tegels. Wij importeren rechtstreeks grote Spaanse en Italiaanse tegelmerken. Om ervoor te zorgen dat wij op de hoogte zijn van de laatste trends bezoeken wij regelmatig beurzen in binnen- en buitenland. Wij lichten graag een aantal vloer- en wandtegels voor u uit:

Adembenemende tegels van Mutina

Lea: Italiaanse vloertegels

Wand- en vloertegels van VT wonen

Bekijk alle tegel merken

De mooiste wandtegels speciaal voor u geselecteerd

U heeft veel te kiezen als het om wandtegels gaat. Wij hebben tegels voor elke ruimte in huis: hal, keuken, woonkamer, toilet, portiek, slaapkamer en voor fitness- en wellnessruimtes.

Het grote voordeel van Ton Scholten Tegels & Sanitair is dat elke stijl, vorm, maat en kleur bij ons in de showroom is te zien. Of u nu op zoek bent naar klein mozaïek of tegels van XXL-formaat, keramisch hout, oude witjes of kiezels. Voor al uw tegels in de regio Amstelveen kunt u het beste terecht bij Ton Scholten Tegels & Sanitair in Uitgeest (op 20 minuten rijden van Amstelveen). Ook vindt u bij ons A-merken als Sicis, Makkum, VTwonen, Porcelanosa, Winckelmans en Bizassa. Klik hieronder voor meer impressies van onze wandtegels.

Uitgebreid assortiment vloertegels

Voor al uw tegels in de regio Amstelveen kunt u het beste terecht bij Ton Scholten Tegels & Sanitair. In ons assortiment vindt u onder andere:

 • Plavuizen
 • XXL-formaten (60×60 cm, 80×80 cm en 100×100 cm)
 • Mozaïek
 • Tegels met de uitstraling van beton
 • Keramisch parket en hout
 • Alle soorten natuurstenen zoals leisteen, zandsteen en marmer

Vloerverwarming onder uw tegels

Wie wil er nou niet lekker met zijn blote voeten over een mooie verwarmde vloer lopen? Bij Ton Scholten Tegels & Sanitair heeft u de mogelijkheid om uit verschillende soorten vloerverwarming te kiezen. Wij kunnen de vloerverwarming infrezen in de cementdekvloer, in de bestaande tegelvloer of u kunt kiezen voor elektrische vloerverwarming. Laat u door onze professionals uitgebreid adviseren wat voor u de beste oplossing is.

Tegeltrends

Ton Scholten Tegels & Sanitair is altijd op zoek naar de laatste tegeltrends. Hiervoor bezoeken wij toonaangevende internationale beurzen. De laatste trend is bijvoorbeeld om de XXL-formaat tegel voor in de badkamer in aarde- en marmertint te laten doorlopen op de wand. Dit zorgt voor een rustige en ruimtelijke uitstraling. Natuurlijk is deze, en ook andere trends uitgebreid in onze showroom toegepast

Verwerking door onze (tegel)professionals

U kunt ervoor kiezen om uw tegels door onze professionals te laten leggen. Ons bedrijf heeft al meer dan 45 jaar ervaring met het leggen van tegels in Amstelveen. Onze eigen opgeleide professionals werken op professionele wijze. Onze sterke punten zijn smalle voegen, versterkranden en een fraaie tegelverdeling. U kunt natuurlijk ook zelf uw tegels leggen, het is dan mogelijk om bij ons een tegelsnijder te huren.

Werkgebied Amstelveen

Vanuit heel Amstelveen kunt u terecht voor een badkamer. Onder andere in de volgende gebieden zijn wij actief:

 • Aalsmeer
 • Hoofddorp
 • Uithoorn
 • Vinkeveen
 • Ouderkerk a.d. Amstel
 • Nieuw Vennep

Neem contact op met Ton Scholten

Wilt u meer informatie over de tegels van Ton Scholten? Neem contact op door te bellen naar 0251-319101 of onderstaand contactformulier in te vullen. Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur. Op donderdagavond kunt u ons bereiken van 18:00 tot 21:00 uur en op zaterdag kunt u ons bereiken tussen 09:30 en 17:00 uur.

Vragen? Vul het formulier in