Bij Ton Scholten Tegels & Sanitair, niet ver van Alkmaar, treft u een enorme collectie vloertegels en wandtegels aan. Van luxueuze mozaïektegels tot aan industriële XXL tegels: we hebben het allemaal te bieden. Benieuwd naar ons assortiment? Kom langs om rustig rond te kijken en geïnspireerd te raken of maak een afspraak in onze showroom voor een advies en 3D-tekening.

GEREALISEERDE TEGELPROJECTEN IN ALKMAAR

In de ruim 45 jaar dat wij bestaan hebben wij al vele tegelprojecten in Alkmaar opgeleverd waar we trots op zijn. We lichten er een aantal voor u uit.

Tegelvloer Salon Bosman Alkmaar

Betegeling Alkmaarse badkamer

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Bezoek onze showroom vlakbij Alkmaar

In Uitgeest, op slechts een kwartier rijden van Alkmaar, bevindt zich onze ruime showroom met maar liefst 80 voorbeelden van gelegde tegelvloeren. Voor een optimale beleving kunt u de verschillende vloeren hier bekijken, voelen en er zelfs overheen lopen. Hiernaast vindt u bij ons tegelkasten met honderden verschillende vloertegels.

Zoekt u geen tegels voor uw vloer, maar juist voor uw wand? Ook wandtegels hebben we in de meest uiteenlopende soorten en maten. Bovendien maakt u in onze showroom vrijblijvend gebruik van de expertise van onze tegelexperts. We helpen u graag bij het kiezen van de perfecte tegels.

Recensies tegels Alkmaar

  • Mevr. Heijmink uit Alkmaar‘Ton Scholten heeft mij voortreffelijk geholpen met mijn vloertegels. Zowel bij het uitzoeken als het plaatsen van de tegels kon ik rekenen op hun expertise. Het eindresultaat is prachtig geworden en de totale prijs viel me ook nog best mee. Een aanrader wanneer je op zoek bent naar tegels in Alkmaar!’
  • Jeroen Meinen uit Alkmaar‘Een onwijs klantvriendelijk bedrijf waar de medewerkers echt meedenken, ook wanneer je aankoop niet van een extreem hoog bedrag is. Wij vonden het heel prettig dat we tegels op zicht mee mochten nemen om te ervaren hoe het in huis stond. Met de grote variatie in tegels in combinatie met de klantvriendelijkheid is dit een bedrijf om iedereen aan te raden. Een dikke 10+ van ons.’

UITSLUITEND TEGELS VAN A-MERKEN

Onze wand- en vloertegels zijn van kwaliteitsmerken als Porcelanosa, Mutina, Casa Dolce Casa en Winckelmans. Het ruime merkaanbod zorgt ervoor dat u bij ons altijd slaagt voor de geschikte tegel. Een greep uit ons aanbod vindt u hieronder.

Tegels van l´Antic Colonial / Porcelanosa

Marazzi tegels (vloer en wand)

Bekijk alle tegelmerken

WANDTEGELS VOOR UW WONING OF BEDRIJFSRUIMTE

Dankzij onze ruime keuze aan wandtegels hebben we voor ieder pand of ruimte de juiste exemplaren. We zijn de aangewezen specialist voor tegels in uw woonkamer, keuken, toilet, hal, portiek of andere ruimte. Ton Scholten Tegels & Sanitair heeft onder meer wandtegels in XXL-formaat, kiezels, oude witjes, keramisch hout en mozaïek. Bezoek onze showroom in Uitgeest, op slechts een kwartier rijden van Alkmaar, en doe volop inspiratie op.

VLOERTEGELS IN UITEENLOPENDE SOORTEN EN MATEN

Voor vloertegels in Alkmaar schakelt u Ton Scholten Tegels & Sanitair in. We hebben een ruime keuze aan vloertegels, denk bijvoorbeeld aan:

  • Betonlook tegels
  • Mozaïek
  • XXL tegels
  • Mozaïek
  • Natuursteen (zandsteen, leisteen en marmer)
  • Plavuizen
  • Keramisch parket en hout

In onze showroom hebben we meer dan 80 vloeren die u kunt zien, voelen en belopen. Kom langs voor meer inspiratie of bekijk de foto-impressie hieronder.

MAAK UW VLOER COMPLEET MET VLOERVERWARMING

Een vloer moet niet alleen mooi zijn, maar het liefst ook lekker warm aanvoelen. Ook wat dat betreft helpen we u graag. Onze specialisten kunnen uw (nieuwe) vloer voorzien van vloerverwarming of elektrische vloerverwarming. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

TEGELS VOLGENS LAATSTE TRENDS

We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends, mede doordat we aanwezig zijn op de belangrijkste internationale beurzen. XXL tegels in de badkamer of houtlook tegels die gelegd zijn in een visgraat patroon: we zijn van alle markten thuis op het gebied van trendy tegels en legpatronen. In de showroom ziet u hier ook veel van terug.

DOOR PROFESSIONALS GEPLAATST IN ALKMAAR

Heeft u de ideale tegel bij ons gevonden? Onze professionals komen ze graag bij u plaatsen in Alkmaar. Onze zelf opgeleide tegelzetters hebben ruime ervaring en voeren de klus tot in perfectie uit. Legt u de tegels liever zelf? Ook dit is uiteraard mogelijk. Indien nodig, kunt u hiervoor bij ons ook een tegelsnijplank huren.

Werkgebied Alkmaar

U kunt niet alleen bij ons terecht wanneer u uit Alkmaar komt, ook in andere nabijgelegen plaatsen zijn we actief. Zo hebben we al projecten mogen uitvoeren in:

Als vanzelfsprekend zijn klanten uit andere steden ook van harte welkom. Zo weten veel mensen uit Amstelveen en Haarlem ons te vinden dankzij onze ruime openingstijden.

Contact

Meer informatie nodig over onze tegels of sanitair? U bereikt ons via 0251-319101 of door het onderstaande contactformulier te gebruiken.

Vragen? Vul het formulier in