Tegels zijn niet langer slechts toevoegingen aan het interieur, ze zijn een essentieel onderdeel van het interieur. Dit is het gedachte van het Italiaanse tegelmerk Mutina. Het merk produceert hoogwaardige tegels met internationale allure en heeft inmiddels vele awards gewonnen op interieurgebied. In samenwerking met bekende interieurdesigners, zoals Patricia Urquiola en Hella Jongerius, toont Mutina aan dat er veel mogelijk is met de tegels. Kom langs in onze showroom en bekijk zelf het volledige assortiment Mutina tegels.

Mutina tegels: uniek en creatief

Al meer dan 30 jaar produceert Mutina keramische tegels voor wanden en vloeren. Hoewel de tegels sterk van elkaar verschillen, zijn ze altijd te herkennen aan hun ongebruikelijke artistieke en unieke design. Mutina speelt graag met reliëf, verschillende vormen en kleuren om een indrukwekkend en fantasievol eindresultaat te creëren.

Mutina tegels kopen

De tegels van Mutina zijn het resultaat van continue onderzoek. Het merk testte welke techniek het meest geschikt is bij het creëren van keramische vloer- en wandtegels. Wat de tegels zo uniek maakt, is dat ze vaak gecreëerd zijn met de hand. Ook internationaal wordt Mutina opgemerkt: het merk heeft vele internationale prijzen gewonnen voor creativiteit en innovatie op het gebied van interieurdesign. In ons assortiment vindt u diverse Mutina tegels, met verschillende patronen en afwerkingen. Bezoek onze showroom om de tegels zelf te bekijken.

Bekijk Mutina tegels in onze showroom

Door de combinatie van technologie, handwerk, experimenten en onderzoek verlegt Mutina de grenzen op het gebied van tegelwerk. En dat zien we. Mutina is bij velen een favoriet binnenshuis en buitenshuis. In onze showroom zijn de tegels ook gelegd. Bezoek onze showroom en bekijk, voel en beloop de tegels om het gevoel dat Mutina creëert zelf te ervaren. U kunt zonder afspraak onze showroom binnenlopen. Onze adviseurs voorzien u graag van meer informatie en helpen u bij het vinden van de tegels die passen bij uw wensen.

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Andere tegels kopen

Ons brede assortiment bestaat uit wandtegels en vloertegels van diverse hoogwaardige merken, zoals Casa Dolce Casa, Lea, VTwonen, Mosa, Porcelanosa, Castelo en Winckelmans.  Bekijk ook het volledig overzicht van merken in ons assortiment. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Uitgeest om ons volledige assortiment met wand- en vloertegels te bekijken.

Contact

Kom langs in onze showroom, wij helpen u graag bij uw zoektocht naar tegels. Heeft u vragen? Bel ons dan via 0251-319101. We zijn 6 dagen per week bereikbaar. Ook kunt u uw vraag online stellen via onderstaand contactformulier.

Vragen? Vul het formulier in