Al jaren zijn de interieurboeken van Piet Boon inspiratiebron voor Ton Scholten Tegels en Sanitair op gebied van interieur. Ton Scholten introduceert met trots de tegelcollectie Piet Boon by Douglas & Jones. De collectie is het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van de studio en de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels. Het ingetogen Studio Piet Boon kleurenpalet evenals de duurzame materialen in combinatie met de bewezen praktische eigenschappen van keramiek en natuursteen, maken van deze collectie een waardevolle toevoeging aan elk interieur. Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, vormt de collectie een harmonieus geheel.  Bekijk in onze showroom het ruime assortiment aan wand- en vloertegels van Piet Boon met de mooiste patronen.

Piet Boon tegels

Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter. Verrassende combinaties in hoogwaardige details, proporties en afwerking, maken elke ruimte stijlvol en uniek. Keer op keer een bijzondere beleving.

Wanden en vloeren zijn de basis van elk interieur. Keramische tegels vormen daarbij een onderscheidende rol. De Piet Boon by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken.

De tijdloze collectie is opgebouwd uit zeven bijzondere design series; CONCRETE, SIGNATURE, WAX, TINY, HUGE, BLACK, GIANT en STONES tile. Het karakteristieke ingetogen kleurenpalet en de duurzame materialen in combinatie met de functionele eigenschappen van keramiek en natuursteen, voorzien elk interieur van een uniek tijdloos Studio Piet Boon karakter.

Piet Boon concreet tegelsPiet Boon wandtegels douchePiet Boon geglazuurde wandtegelsPiet Boon zwarte mozaïek Piet Boon wandtegelsPiet Boon witte wandtegel

Bekijk de Piet Boon tegels in onze showroom

Ton Scholten Tegels en Sanitair is exclusieve dealer van de Piet Boon tegelcollectie. Heeft u interesse in de tegels van Piet Boon? Of wilt u deze inspirerende series graag zien, voelen en belopen? Kom dan langs in onze showroom. We zijn 6 dagen per week geopend en onze specialisten staan klaar om u te voorzien van passend advies.

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Andere tegels kopen

Ons brede assortiment bestaat uit wandtegels en vloertegels van diverse hoogwaardige merken, zoals Cotto Ceramix, Lea, Urbatek, Castello en Porcelanosa. Bekijk ook het volledig overzicht van merken in ons assortiment. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Uitgeest om ons volledige assortiment met wand- en vloertegels te bekijken.

Contact

Kom langs in onze showroom, wij helpen u graag bij het vinden van uw ultieme tegels. Heeft u vragen? Bel ons dan via 0251-319101. We zijn 6 dagen per week bereikbaar. Ook kunt u uw vraag online stellen via onderstaand contactformulier.

Vragen? Vul het formulier in