Voor een ruim assortiment tegels nabij Heerhugowaard bent u bij Ton Scholten aan het juiste adres. We werken met de beste merken van uitstekende kwaliteit. Dankzij ons ruime assortiment tegels in diverse soorten, maten en kleuren, hebben we voor iedereen een geschikte vloertegel of wandtegel beschikbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan industriële betonlook tegels of tegels met een fraaie houtlook. Meer informatie nodig over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via de onderstaande buttons.

Gerealiseerde projecten

We hebben al vele mooie projecten mogen afronden. Hieronder ziet u een aantal van de projecten die we eerder hebben opgeleverd.

Toilet Heerhugowaard

Badkamer Amstelveen

  • Dhr. en mevr. Janssen uit Heerhugowaard‘Wat een prachtige tegelvloer hebben we dankzij Ton Scholten in huis liggen! Alles was van a tot z goed verzorgd. Niet alleen het leveren liep gesmeerd, maar ook de communicatie was steeds helder en op tijd. Wij kunnen Ton Scholten dan ook iedereen aanbevelen!’
  • Erik uit Heerhugowaard‘Mijn vrouw en ik hebben voor ons nieuwbouwhuis gekozen voor een tegelvloer van Ton Scholten. Grote complimenten voor het team! De tegelzetters wisten duidelijk waar ze mee bezig waren en het waren ook nog eens hartstikke aardige gasten. Ook de uiteindelijke prijs viel me heel erg mee.’

Vloertegels van Ton Scholten voor uw woning in Heerhugowaard

Onze tegels zijn perfect voor een prachtige vloer. De tegels zijn in elke ruimte te plaatsen en kunnen ook op de wand geplaatst worden. We hebben een zeer ruime keuze, met voor iedere stijl verschillende tegels. Zo is er altijd een vloertegel bij die perfect bij uw woning in Heerhugowaard past.

Uitgebreid assortiment wandtegels

Ook voor de wand hebben we een breed assortiment aan tegels. Van mozaïektegels tot XXL tegels voor een ruimtelijk effect. Laat u adviseren door onze professionals. Zij weten precies welke tegels passen bij uw woning en zijn op de hoogte van de laatste trends.

Plaatsen van tegels door Ton Scholten

Onze tegelzetters hebben ruime ervaring in het vak en komen de tegels graag bij u thuis plaatsen. Ze gaan op ambachtelijke wijze te werk en zorgen voor een prachtig eindresultaat. Plaatst u de tegels liever zelf? Dan is het ook mogelijk om bij ons een tegelsnijder te huren.

Werkgebied rondom Heerhugowaard

Ton Scholten Tegels & Sanitair is gevestigd in Uitgeest, maar u kunt bij ons ook vanuit Heerhugowaard en omstreken terecht voor uw vloer- en wandtegels. In onder andere de volgende plaatsen zijn we actief:

WERKGEBIEDEN Heerhugowaard

U kunt vanuit ieder gebied terecht bij Ton Scholten. Wij richten ons onder andere op de volgende gebieden in Heerhugowaard:

  • Obdam
  • Stompetoren
  • Noord-Scharwoude
  • Zuid-Scharwoude
  • Broek op Langedijk
  • Oud Karspel
  • Warmenhuizen
  • Heerhugowaard de Noord

Tegelmerken

We bieden verschillende merken vloer- en wandtegels aan. Onze A-merk tegels zijn van zeer hoge kwaliteit en enorm scherp geprijsd. De tegels importeren we rechtstreeks uit het buitenland. Onze adviseurs bezoeken regelmatig beurzen in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op het gebied van tegels.

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Showroom Ton Scholten

In onze showroom van maar liefst 1800 m2 vindt u ons grote assortiment tegels. We zijn 6 dagen per week geopend om u van advies te voorzien.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de wand- en vloertegels van Ton Scholten voor uw woning in Heerhugowaard? We zijn 6 dagen per week bereikbaar via 0251-319101. Of vul onderstaand contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vragen? Vul het formulier in