XXL tegels badkamer in het gooi ton scholten

Winckelmans tegels

De wandtegels en vloertegels van Winckelmans zijn dubbelhard gebakken en daarmee uniek. Vroeger werden deze tegels veel gebruikt in douchevloeren en gootstenen, tegenwoordig worden de tegels op veel meer plekken in huis gebruikt, zoals de achterwand in de keuken, of in de hal. De tegels zijn slijtvast, vorstbestendig en onderhoudsarm, en daarmee perfect te gebruiken in elke ruimte van het huis. Bekijk in onze showroom het ruime assortiment aan wand- en vloertegels van Winckelmans met de mooiste patronen.

Winckelmans historie

De Fransman Théophile Winckelmans richtte Winckelmans op in 1867. Oorspronkelijk was het Noord-Franse bedrijf gespecialiseerd in aardewerk. Gedurende maar liefst vijf generaties is het merk flink gegroeid en is het wereldwijd leider in de productie van porseleinen en verglaasde tegels. Het merk heeft een gigantisch fabrieksterrein in Lille, waar zo’n 100 medewerkers een assortiment van meer dan 5000 standaard tegelontwerpen produceren.

Officieel importeur

Ton Scholten is officieel importeur van Winckelmans tegels. De schitterende designs en superieure kwaliteit maken tegels geliefd onder ontwerpers en architecten over de hele wereld. Tegels van Winckelmans zijn ideaal voor binnen- en buitengebruik; ze voldoen aan de aanbevolen professionele normen voor sterkte, waterabsorptie en slijtvastheid.

Groot aanbod Winckelmand tegels

Wij bieden veel verschillende wandtegels en vloertegels van Winckelmans aan in verschillende kleuren, maten en vormen. Door het ruime aanbod zijn er allerlei stijlen te realiseren.

Bekijk winckelmans tegels in onze showroom

In onze showroom veel verschillende vloertegels en wandtegels van Winckelmans toegepast en te bekijken. Kom langs en stel de vloer of wand samen die het beste bij jou past. Bezoek onze showroom en bekijk, voel en beloop de tegels. Je kunt zonder afspraak onze showroom binnenlopen. Onze adviseurs voorzien je graag van meer informatie en helpen je bij het vinden van de tegels die passen bij jouw wensen.

Andere tegels kopen

Ons brede assortiment bestaat uit wandtegels en vloertegels van diverse hoogwaardige merken zoals Lea, Kronos, Mosa, Porcelanosa en Castelo. Bekijk ook het volledig overzicht van merken in ons assortiment. Je bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Uitgeest om ons volledige assortiment met wand- en vloertegels te bekijken.

Contact

Kom langs in onze showroom, wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar tegels. Heb je vragen? Bel ons dan via 0251-319101. We zijn 6 dagen per week bereikbaar.

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks