Voor praktische en exclusieve badkamers nabij Amstelveen schakelt u Ton Scholten Tegels & Sanitair in. Om een unieke touch aan uw sanitair in Amstelveen te geven, maken wij een 3D-ontwerp op maat. Zo weet u zeker dat u een exclusieve badkamer heeft, die voldoet aan uw wensen. Naast het leveren van het sanitair, zijn wij specialist in het plaatsen van badmeubelen, toiletten en tegels. Dit wordt altijd gedaan door eigen opgeleide vakmannen, zodat u verzekerd bent van een vakkundige service. Met meer dan 45 jaar ervaring in ontwerpen en installeren, maken wij badkamers op een hoog niveau.

Bekijk fotoimpressie

Wilt u meer weten over de opties die Ton Scholten biedt? Neem telefonisch contact op met onze klantenservice over de mogelijkheden of stuur een e-mail.

Gerealiseerde sanitair projecten in Amstelveen

Om u een beeld te geven van de projecten die wij in de loop der jaren gerealiseerd hebben, lichten wij een tweetal projecten uit:

Prachtige badkamer Amstelveen

Stijlvolle badkamer

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zon- en feestdagen Gesloten

Kom langs in onze showroom

Bezoek onze showroom nabij Amstelveen voor badkamer- en tegelinspiratie en een deskundig advies. Onze specialisten kunnen u adviseren over de verschillende soorten sanitair. Ziet u uw badkamer al voor u of juist niet? Laat dan vrijblijvend een 3D-ontwerp maken, zodat de badkamer van uw dromen tot leven komt.

Recensies over het sanitair van Ton Scholten

  • Fam. Trouw uit Amstelveen Centrum‘Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer. De monteur heeft zijn werk formidabel gedaan en alles was mogelijk in overleg. Daarnaast was alles netjes opgeruimd en was de monteur zeer gemanierd. Unieke service! Wij raden Ton Scholten zeker aan.’
  • Fam. den Hoogen uit Hoofddorp ‘Ontzettend bedankt voor alles. Het is allemaal zó mooi geworden. Wij zijn superblij met de badkamer en toiletten die jullie geplaatst hebben. Nogmaals bedankt voor het uitmuntende advies en jullie geduld tijdens de gesprekken.’

Keuze uit meer dan 60 A-merken in sanitair

Om ervoor te zorgen dat wij altijd up-to-date zijn, bezoeken wij regelmatig toonaangevende internationale beurzen. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de laatste trends en vindt u opkomende A-merken in ons assortiment. Op dit moment vindt u in ons aanbod zestig verschillende A-merken van Fantini tot Kiek. Onderstaand een greep uit ons sanitair.

Vola designkranen

Cleopatra stoomcabines en wellnessbaden

Toto Japans sanitair

Bekijk alle sanitair merken

Ontwerp van uw badkamer

Bij Ton Scholten vinden wij het belangrijk dat uw badkamer exclusief is. Zo creëren wij altijd een ontwerp op maat, waardoor geen een badkamer hetzelfde is. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw nieuwe badkamer volledig voldoet aan uw wensen en eisen. Zo houden wij onder andere rekening met de ruimte in uw huis en uw manier van leven.

Met behulp van de laatste technieken ontwerpen wij het optimale 3D-ontwerp. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een kleine praktische badkamer, maar ook voor badkamers met alles erop en eraan zoals een stoomcabine, een sauna, een whirlpool met kleurlicht en muziek of een sunshower.

Wilt u meer weten over een fotorealistisch 3D-ontwerp of wilt u een afspraak maken? Neem telefonisch contact ons over de mogelijkheden of stuur een vrijblijvende e-mail.

Het plaatsen van uw badkamer in Amstelveen

Wij leveren het complete plaatje af; van een fotorealistisch ontwerp tot het plaatsen van het sanitair. Door onze tegelzetters en loodgieters zelf op te leiden, garanderen wij een uitmuntende service.

Bent u op zoek naar een badkamer in Amstelveen? Ga voor zeker en kies voor sanitair specialist Ton Scholten.

We leveren en plaatsen ook badkamers in de regio’s Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Heerhugowaard en Zaandam.

Werkgebied Amstelveen

Vanuit heel Amstelveen kun je terecht voor een badkamer. Onder andere in de volgende gebieden zijn wij actief:

  • Aalsmeer
  • Hoofddorp
  • Uithoorn
  • Vinkeveen
  • Ouderkerk a.d. Amstel
  • Nieuw Vennep

Ook voor een badkamer in Haarlem en een badkamer in Amsterdam kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met Ton Scholten

Wilt u meer informatie over het sanitair dat Ton Scholten biedt? Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel 0251-319101. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur. Op donderdag zijn wij bereikbaar tot 21:00 uur en op zaterdag kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur.

Vragen? Vul het formulier in