Voor praktische en exclusieve badkamers nabij Amsterdam schakelt u Ton Scholten Tegels & Sanitair in. Ton Scholten Tegels & Sanitair verzorgt uw sanitair in Amsterdam. Naast dat sanitair er mooi uit moet zien, is het minstens zo belangrijk dat het lang meegaat en eenvoudig schoon te maken is. Wij verzorgen meer dan 45 jaar sanitair voor zowel particulieren als bedrijven. Wij vinden het belangrijk dat sanitair in badkamers zoals toiletten en wastafels professioneel en vakkundig geplaatst wordt. Daarnaast maken wij altijd exclusieve, maatwerk ontwerpen voor uw badkamer in Amsterdam, zodat u zeker weet dat uw badkamer, fitnessruimte of wellnessruimte uniek is en voldoet aan al uw wensen.

Bekijk fotoimpressie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Ton Scholten biedt of wilt u een afspraak maken voor een gratis 3D-ontwerp? Neem telefonisch contact met ons op over de opties of stuur een e-mail.

Gerealiseerde projecten in Amsterdam

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden die Ton Scholten biedt, hebben wij een aantal van onze gerealiseerde projecten in Amsterdam uitgelicht.

Nieuw sanitair in een appartement

Geplaatste badkamer Amsterdam

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zon- en feestdagen Gesloten

Neem een kijkje in onze showroom

Bezoek onze showroom nabij Amsterdam voor badkamerinspiratie. In onze showroom vindt u meer dan 65 badkamers in diverse stijlen: van modern tot landelijk. Wanneer u sanitair heeft gevonden dat aansluit bij uw wensen, kan een van onze adviseurs een vrijblijvend 3D-ontwerp voor u maken om het geheel visueel te maken. Wilt u een afspraak maken met een adviseur? Neem contact op via 0251-319101 of door middel van het contactformulier.

Recensies

  • Fam. Groen uit Amsterdam Centrum‘Wij zijn erg blij met het resultaat. Het is precies zoals wij het voor ogen hadden. We willen jullie hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van onze badkamerrenovatie.’
  • Marjet Vork uit Amsterdam Noord‘Wij willen iedereen die heeft meegewerkt aan onze badkamer hartelijk bedanken voor de bijzonder goede service. Wij zijn er ontzettend blij mee en genieten iedere dag van de prachtige badkamer.’

Keuze uit meer dan 60 A-merken in sanitair

Wij hebben meer dan zestig verschillende A-merken in ons assortiment: van Villeroy & Boch tot Clou. Dankzij ons grote merkenaanbod hebben wij een brede productlijn, waardoor u ieder badkamerproduct bij ons kunt vinden. Hieronder ziet u een greep uit ons aanbod.

Jee-O kranen en baden

Geberit Aquaclean douche wc

Clou design sanitair

Bekijk alle sanitair merken

Badkamer ontwerpen

Met behulp van een 3D-ontwerp maken onze adviseurs een fotorealistisch badkamerontwerp voor u. In het ontwerp wordt rekening gehouden met uw wensen, uw manier van leven en de beschikbare ruimte. Weet u nog niet hoe uw droombadkamer eruit moet komen te zien? In onze showroom vindt u meer dan 65 diverse badkamers: van kleine praktische badkamers tot grote badkamers met alles erop en eraan.

Bent u op zoek naar een badkamer in Amsterdam? Ga voor zeker en kies voor sanitair specialist Ton Scholten.

We leveren en plaatsen ook badkamers in de regio’s Alkmaar, Amstelveen, Haarlem, Heerhugowaard en Zaandam.

Wilt u meer informatie over een 3D-ontwerp of wilt u een afspraak maken? Neem telefonisch contact op met onze klantenservice of stuur een e-mail.

Installeren van uw badkamer in Amsterdam

Om ervoor te zorgen dat u na de aankoop van uw badmeubelen zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer, wellnessruimte of fitnessruimte, kunnen wij het sanitair voor u installeren. U heeft ook de mogelijkheid om uw badkamer door uw eigen installateur te laten plaatsen. Wij leveren in dit geval de bijbehorende tekeningen aan. Wij leiden onze tegelzetters en loodgieters zelf op, zodat u alles bij één partij kunt regelen. Als vanzelfsprekend hebben onze professionals ook kennis van de modernste technieken. Indien nodig kunnen zij bijvoorbeeld een wand verplaatsen.

Werkgebied Amsterdam

Ton Scholten plaatst sanitair in onder andere:

  • Amsterdam Centrum
  • Amsterdam Noord
  • Amsterdam West
  • Amsterdam Nieuw-West
  • Amsterdam Zuid
  • Amsterdam Oost
  • Amsterdam Zuidoost
  • Amsterdam Westpoort

Ook voor een badkamer in Amstelveen en een badkamer in Haarlem kunt u bij ons terecht.

Neem contact op met Ton Scholten

Wilt u meer informatie over het sanitair dat Ton Scholten biedt? Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel 0251-319101. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur. Op donderdagavond kunt u ons bereiken van 18:00 – 21:00 uur en op zaterdag kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur.

Vragen? Vul het formulier in