Voor moderne en exclusieve badkamers nabij Amsterdam schakelt u Ton Scholten Tegels & Sanitair in. Ton Scholten Tegels & Sanitair verzorgt uw sanitair in Amsterdam en het Gooi. Naast dat sanitair er mooi uit moet zien, is het minstens zo belangrijk dat het lang meegaat en eenvoudig schoon te maken is. We verzorgen met onze sanitairwinkel al bijna 50 jaar sanitair voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast kunnen we het sanitair in badkamers zoals toiletten en wastafels professioneel en vakkundig voor u plaatsen. We maken altijd exclusieve, maatwerk ontwerpen voor uw badkamer in Amsterdam, zodat u zeker weet dat uw badkamer, fitnessruimte of wellnessruimte uniek is en voldoet aan al uw wensen. Heeft u een eigen tegelzetter, installateur of aannemer, dan voorzien we u graag van de benodigde tekeningen en materialen.

Bekijk fotoimpressie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die badkamerwinkel Ton Scholten nabij Amsterdam en het Gooi biedt of wilt u een afspraak maken voor een gratis 3D-ontwerp? Neem telefonisch contact met ons op over de opties of stuur een e-mail.

GEREALISEERDE PROJECTEN IN AMSTERDAM

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden die Ton Scholten biedt, hebben we een aantal van onze gerealiseerde projecten in Amsterdam uitgelicht.

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE SHOWROOM

Bezoek onze sanitairwinkel nabij Amsterdam voor badkamerinspiratie. In onze showroom vindt u meer dan 65 badkamers in diverse stijlen: van modern tot scandinavisch. Wanneer u sanitair heeft gevonden dat aansluit bij uw wensen, kan een van onze adviseurs een vrijblijvend 3D-ontwerp voor u maken om het geheel visueel te maken. Wilt u een afspraak maken met een adviseur? Neem contact op via 0251-319101 of door middel van het contactformulier.

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Recensies

  • Fam. Groen uit Amsterdam Centrum ‘Wij zijn erg blij met het resultaat. Het is precies zoals wij het voor ogen hadden. We willen jullie hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van onze badkamerrenovatie.’
  • Marjet Vork uit Amsterdam Noord ‘Wij willen iedereen die heeft meegewerkt aan onze badkamer hartelijk bedanken voor de bijzonder goede service. Wij zijn er ontzettend blij mee en genieten iedere dag van de prachtige badkamer.’

KEUZE UIT MEER DAN 75 MERKEN IN SANITAIR

We hebben meer dan 75 verschillende merken in ons assortiment: van Vola tot Clou. Dankzij ons grote merkenaanbod hebben we een brede productlijn, waardoor u ieder badkamerproduct bij ons kunt vinden. Hieronder ziet u een greep uit ons aanbod.

Jee-O kranen en baden

Geberit Aquaclean douche wc

Clou design sanitair

Bekijk alle sanitair merken

RUIM ASSORTIMENT BADKAMERACCESSOIRES

Heeft u uw keuze gemaakt voor het sanitair en de tegels? Met ons ruime assortiment badkameraccessoires maakt u uw droombadkamer helemaal compleet. Naast kranen, baden en douches, hebben we alles in huis om uw badkamer de finishing touch te geven voor optimaal comfort. Denk bijvoorbeeld aan luxe zeepdispensers, matching toiletrolhouders, handdoekrekken of comfortabele badkussens. In ons ruime assortiment vindt u accessoires van onder meer VippDecor WaltherWoodynox en Zack.

BADKAMER ONTWERPEN

Met behulp van een 3D-ontwerp maken onze adviseurs een fotorealistisch badkamerontwerp voor u. In het ontwerp wordt rekening gehouden met uw wensen, uw manier van leven en de beschikbare ruimte. Weet u nog niet hoe uw droombadkamer eruit moet komen te zien? In onze showroom vindt u meer dan 65 diverse badkamers: van kleine praktische badkamers tot grote badkamers met alle luxe en comfort.

Bent u op zoek naar een badkamer in Amsterdam? Ga voor specialiteit en kies voor sanitair specialist Ton Scholten tegels & sanitair.

We leveren en plaatsen ook badkamers in de regio’s AlkmaarAmstelveenHaarlemHeerhugowaard en Zaandam.

Wilt u meer informatie over een 3D-ontwerp of wilt u een afspraak maken? Neem telefonisch contact op met onze klantenservice of stuur een e-mail.

INSTALLEREN VAN UW BADKAMER IN AMSTERDAM

Om ervoor te zorgen dat u na de aankoop van uw badmeubelen zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe badkamer, wellnessruimte of fitnessruimte, kunnen we het sanitair voor u installeren. We leiden onze tegelzetters en loodgieters zelf op, zodat u alles bij één partij kunt regelen. Als vanzelfsprekend hebben onze professionals ook kennis van de modernste technieken. Indien nodig kunnen zij bijvoorbeeld een wand verplaatsen.

U heeft ook de mogelijkheid om uw badkamer door uw eigen installateur te laten plaatsen. We leveren in dit geval de bijbehorende tekeningen en materialen aan.

Werkgebied Amsterdam

Ton Scholten plaatst sanitair in onder andere:

  • Amsterdam Centrum
  • Amsterdam Noord
  • Amsterdam West
  • Amsterdam Nieuw-West
  • Amsterdam Zuid
  • Amsterdam Oost
  • Amsterdam Zuidoost
  • Amsterdam Westpoort

Ook voor een badkamer in Amstelveen en een badkamer in Haarlem kunt u bij ons terecht.

NEEM CONTACT OP MET TON SCHOLTEN

Wilt u meer informatie over het sanitair dat Ton Scholten biedt? Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel 0251-319101. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur. Op donderdagavond kunt u ons bereiken van 18:00 – 21:00 uur en op zaterdag kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur.

Vragen? Vul het formulier in