Voor praktische en exclusieve badkamers nabij Haarlem schakelt u Ton Scholten Tegels & Sanitair in. Met meer dan 45 jaar ervaring bent u bij Ton Scholten Tegels & Sanitair nabij Haarlem verzekerd van een hoge kwaliteit sanitair. U kunt ons inschakelen voor een exclusieve badkamer, maar ook voor een kleine badkamer met een beperkt budget. Naast het leveren van sanitair kunnen wij de dit ook voor u plaatsen. Met onze eigen tegelzetters en loodgieters kunnen wij de optimale kwaliteit en service garanderen.

Bekijk fotoimpressie

Wilt u meer weten over het sanitair in het assortiment van Ton Scholten of wilt u een fotorealistisch 3D-ontwerp van uw badkamer? Neem telefonisch contact met ons op over de mogelijkheden of stuur een e-mail.

GEREALISEERDE BADKAMERPROJECTEN

Om u een duidelijk beeld te geven van de opties die Ton Scholten tegels & sanitair biedt, hebben wij hieronder een drietal projecten uitgelicht:

Luxueuze wellness

Rustgevende badkamer in Haarlem

Modern gastentoilet

Breng een bezoekje aan onze showroom

De specialisten van Ton Scholten gaan graag de uitdaging aan om een praktische, landelijke of moderne badkamer voor u te ontwerpen. Voor inspiratie op het gebied van sanitair kunt u langskomen in onze showroom met 65 badkamers. Onze adviseurs geven u graag een vakkundig advies over de verschillende badkamers. Wilt u een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact op door te bellen naar 0251-319101.

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Recensies

  • Leon Reitsema uit Oude Stad (Haarlem) ‘Wij zijn erg blij met het resultaat. Het is precies zoals wij het voor ogen hadden. We willen jullie hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van onze badkamerrenovatie.’
  • Fam. Dijksma uit Zandvoort ‘Van het ontwerp tot de oplevering: alles is perfect gegaan. Onze complimenten voor de vakbekwame adviseurs en monteurs. Ook de service na de oplevering was uitmuntend. Wij komen hier zeker terug.’

Kies uit 60 sanitair A-merken: van Villeroy & Boch tot Duravit

In ons ruime assortiment vindt u meer dan zestig toonaangevende merken die wij leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast bezoeken wij regelmatig internationale beurzen waar de nieuwste trends op het gebied van sanitair worden getoond. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment.

Dornbracht kranen

Marike design sanitair

Sunshower zonnedouches

Heeft u een sanitairmerk op het oog waar u uw badkamer, wellnessruimte of fitnessruimte mee wilt inrichten? Informeer bij onze adviseurs of wij de meubelen in ons assortiment hebben of voor u kunnen bestellen.

Bel 0251-319101 Bekijk alle sanitair merken

Een fotorealistisch ontwerp van uw badkamer

Een van onze specialisten kan een vakkundig 3D-ontwerp van uw (nieuwe) badkamer, toilet of wellness ruimte maken. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen, het budget en de beschikbare ruimte doorgeven. Om er zeker van te zijn dat een van de adviseurs tijd voor u heeft, raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken door te bellen naar 0251-319101 of te mailen naar info@tonscholten.nl.

Professionele installatie van uw sanitair in Haarlem

Bij Ton Scholten tegels & sanitair kunt u terecht voor het complete plaatje: van het uitzoeken van uw droombadkamer tot het plaatsen. We kunnen een optimale kwaliteit en service garanderen, door ons eigen tegelzetters en loodgieters. Onze vakmannen zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken. Heeft u een eigen tegelzetter, installateur of aannemer, dan voorzien wij u graag van de benodigde tekeningen en materialen.

Badkamer in Haarlem of in de regio

Bent u op zoek naar een badkamer in Haarlem? Ga voor zeker en kies voor sanitair specialist Ton Scholten tegels & sanitair.

We leveren en plaatsen ook badkamers in de regio’s Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Heerhugowaard en Zaandam.

Werkgebied Haarlem

In heel Haarlem kunt u terecht voor een badkamer of overig sanitair. Wij leveren en plaatsen onder andere in de volgende wijken van Haarlem:

  • Bloemendaal
  • Schalkwijk
  • Vijfhuizen
  • Aerdenhout
  • Heemstede
  • Zandvoort
  • Santpoort-Zuid

Wij plaatsen en leveren ook badkamers in Amsterdam en badkamers in Amstelveen.

Neem contact op met Ton Scholten

Wilt u meer informatie over de diverse soorten sanitair of wilt u een afspraak maken voor een 3D-ontwerp van uw droombadkamer? Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel 0251-319101. Onze adviseurs zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur. Op donderdagavond kunt u ons bereiken van 18:00 tot 21:00 uur en op zaterdag kunt u ons bereiken tussen 09:30 en 17:00 uur.

Vragen? Vul het formulier in