Sanitair Haarlem

Voor praktische en exclusieve badkamers nabij Haarlem schakel je Ton Scholten in. Met meer dan 45 jaar ervaring ben je bij Ton Scholten nabij Haarlem verzekerd van een hoge kwaliteit sanitair. Je kunt ons inschakelen voor een exclusieve badkamer, maar ook voor een kleine badkamer met een beperkt budget. Naast het leveren van sanitair kunnen wij de dit ook voor je plaatsen. Met onze eigen tegelzetters en loodgieters kunnen wij de optimale kwaliteit en service garanderen.

Bekijk foto-impressie

Wil je meer weten over het sanitair in het assortiment van Ton Scholten of wil je een fotorealistisch 3D-ontwerp van uw badkamer? Neem telefonisch contact met ons op over de mogelijkheden of stuur een e-mail.

 

Gerealiseerd badkamerprojecten

Om u een duidelijk beeld te geven van de opties die Ton Scholten biedt, hebben wij hieronder een drietal projecten uitgelicht:

Luxueuze wellness

Rustgevende badkamer in Haarlem

Modern gastentoilet

Breng een bezoekje aan onze showroom

De specialisten van Ton Scholten gaan graag de uitdaging aan om een praktische, landelijke of moderne badkamer voor jou te ontwerpen. Voor inspiratie op het gebied van sanitair kun je langskomen in onze showroom met 65 badkamers. Onze adviseurs geven je graag een vakkundig advies over de verschillende badkamers. Wil je een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan contact op door te bellen naar 0251-319101.

Ton Scholten

Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

Openingstijden

 • Maandag
  09.00 - 17.30
 • Dinsdag
  09.00 - 17.30
 • Woensdag
  09.00 - 17.30
 • Donderdag
  09.00 - 17.30
 • Vrijdag
  09.00 - 17.30
 • Zaterdag
  09.00 - 17.00
 • Zondag en feestdagen
  Gesloten

Keuze uit 60 sanitair A-merken: van Villeroy & Boch tot Duravit

In ons ruime assortiment vind je meer dan zestig toonaangevende merken die wij leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast bezoeken wij regelmatig internationale beurzen waar de nieuwste trends op het gebied van sanitair worden getoond. Hieronder vind je een greep uit ons assortiment.

Heb je een sanitairmerk op het oog waar je jouw badkamer, wellnessruimte of fitnessruimte mee wilt inrichten? Informeer bij onze adviseurs of wij de meubelen in ons assortiment hebben of voor je kunnen bestellen.

Een fotorealistisch ontwerp van jouw badkamer

Een van onze specialisten kan een vakkundig 3D-ontwerp van jouw (nieuwe) badkamer, toilet of wellness ruimte maken. Het enige wat je hoeft te doen is jouw wensen, het budget en de beschikbare ruimte doorgeven. Om er zeker van te zijn dat een van de adviseurs tijd voor je heeft, raden wij jou aan om van tevoren een afspraak te maken door te bellen naar 0251-319101 of te mailen naar info@tonscholten.nl.

Professionele installatie van jouw sanitair in Haarlem

Bij Ton Scholten kun je terecht voor het complete plaatje: van het uitzoeken van jouw droombadkamer tot het plaatsen. We kunnen een optimale kwaliteit en service garanderen, door ons eigen tegelzetters en loodgieters. Onze vakmannen zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken. Heb je een eigen tegelzetter, installateur of aannemer, dan voorzien wij je graag van de benodigde tekeningen en materialen.

Badkamer in Haarlem of in de regio

Ben je op zoek naar een badkamer in Haarlem? Ga voor zeker en kies voor sanitair specialist Ton Scholten.

We leveren en plaatsen ook badkamers in de regio’s AlkmaarAmsterdamAmstelveenHeerhugowaard en Zaandam.

Werkgebied Haarlem

In heel Haarlem kun je terecht voor een badkamer of overig sanitair. Wij leveren en plaatsen onder andere in de volgende wijken van Haarlem:

 • Bloemendaal
 • Schalkwijk
 • Vijfhuizen
 • Aerdenhout
 • Heemstede
 • Zandvoort
 • Santpoort-Zuid

Wij plaatsen en leveren ook badkamers in Amsterdam en badkamers in Amstelveen.

Neem contact met Ton Scholten

Wil je meer informatie over de diverse soorten sanitair of wil je een afspraak maken voor een 3D-ontwerp van jouw droombadkamer? Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel 0251-319101. Onze adviseurs zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:30 uur. Op zaterdag zijn we te bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur.

Vragen? Vul het formulier in

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks