XXL tegels badkamer in het gooi ton scholten

Dornbracht kranen

Dornbracht staat voor kwaliteit, functionaliteit en innovatie. Het Duitse familiebedrijf is dan ook het brein achter de opvallende kranen met gekleurd licht, watervallen vanuit het plafond en neveldouches. Kom langs in de showroom en bekijk het ruime assortiment badkameraccessoires.

Historie Dornbracht

In 1950 begon de Duitse familie Dornbracht met de ontwikkeling van de eerste keukenkraan met uittrekbare uitloop. De eerste exemplaren werden verkocht aan de deur. Uiteindelijk had een grossier wel interesse en na 2 jaar konden vader en zoon Dornbracht hun toenmalige baan opzeggen en een eigen fabriekje beginnen. Het bedrijf is 59 jaar na dato nog altijd in handen van de familie Dornbracht. Het bedrijf heeft zich vrijwel volledig toegelegd op badkamerkranen met daarnaast nog altijd wat keukenkranen, als knipoog naar de roots, en diverse wandlampen passend bij de stijl van de kranen.

Dornbracht: luxe design kranen

Dornbracht maakt kranen van luxe, hoogwaardige badkamer materialen die functioneel en toch stijlvol van aard zijn. De moderne kranen hebben strakke lijnen, precieze contouren en gedefinieerde hoeken die perfect zijn vervaardigd en afgewerkt. Alle ontwerpen van Dornbracht zijn vandaag de dag even relevant en eigentijds, als de dag waarop ze werden gelanceerd.

Bekijk Dornbracht in onze showroom

In de showroom worden verschillende soorten kranen van Dornbracht getoond. Bezoek onze showroom en voel en bekijk de producten van Dornbracht zelf. Ook zonder afspraak kan je onze showroom binnenlopen. Onze adviseurs voorzien je graag van meer informatie en helpen je bij het vinden van de kranen die passen bij jouw wensen.

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten

Andere sanitair merken

Ons brede assortiment bestaat uit sanitair van diverse hoogwaardige merken, zoals Martens, Vipp, Fantini, Luca, vtwonen, Cleopatra en Geberit.  Bekijk ook het volledig overzicht van merken in ons assortiment. Je bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Uitgeest om ons volledige sanitair assortiment te bekijken.

Contact

Kom langs in onze showroom, wij helpen je graag bij het vinden van jouw sanitair. Heb je vragen? Bel ons dan via 0251-319101 of ga naar onze contactpagina. We zijn 6 dagen per week bereikbaar.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks