Voor moderne en exclusieve badkamers nabij Heerhugowaard schakelt u Ton Scholten Tegels & Sanitair in. Ton Scholten is met meer dan 45 jaar ervaring dé specialist op het gebied van sanitair nabij Heerhugowaard. In onze showroom kunt u zowel kleine, praktische badkamers als grote, luxe badkamers of complete wellnessruimtes bekijken. Laat u inspireren door meer dan 65 prachtige badkamers in onze showroom nabij Heerhugowaard. Met een 3D-ontwerp op maat geven onze adviseurs u een fotorealistisch beeld van uw toekomstige badkamer. Compleet afgestemd op uw wensen, budget en beschikbare ruimte.

Bekijk fotoimpressie

Voor meer informatie over de mogelijkheden of het maken van een afspraak, neemt u gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van uw toekomstige badkamer.

GEREALISEERDE SANITAIR PROJECTEN IN HEERHUGOWAARD

In Heerhugowaard en omstreken realiseren we regelmatig mooie badkamerprojecten. Bekijk hieronder een beeld van enkele mogelijkheden.

Unieke badkamer in Heerhugowaard

Moderne badkamer in Heerhugowaard

Mooi toilet in Heerhugowaard

Uitgebreide sanitair- en tegelshowroom, vlakbij Heerhugowaard

Onze showroom met 65 badkamers een ware bron van inspiratie. We hebben badkamers in allerlei stijlen: van industrieel tot modern, voorzien van de nieuwste technieken en volgens de laatste badkamertrends. Op de eerste verdieping vindt u onze tegelcollectie, bewonder, bekijk en beloop verschillende tegels uit ons assortiment.

U bent zonder afspraak 6 dagen per week van harte welkom in onze showroom nabij Heerhugowaard. Wilt u ervan verzekerd zijn dat een adviseur alle tijd voor u heeft en een 3D-ontwerp voor u maakt? Maak dan een afspraak voor een ontwerp door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 0251 319101.

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Sanitair ervaringen uit Heerhugowaard

  • Fam. de Graaf uit Heerhugowaard‘Wij waren zeer verrast toen we in de showroom kwamen. Prachtige spullen. Nadat we een paar ideeën op hadden gedaan, heeft een adviseur een ontwerp voor ons gemaakt. Nu onze mooie badkamer af is, zijn we meer dan tevreden. Er is zeer nauwkeurig te werk gegaan bij de installatie en er is echt kwaliteit geleverd voor een eerlijke prijs.’
  • Henk uit Heerhugowaard‘Onze badkamer is door Ton Scholten compleet gerenoveerd. Van douche tot toilet en tegels. Allemaal in een mooie moderne stijl die past bij ons huis. Onze eigen tegelzetter kon gelijk aan de slag met de aangeleverde materialen en tekeningen. Top service!’

De beste A-merken en de nieuwste badkamertrends

We bezoeken regelmatig toonaangevende internationale beurzen. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de beste A-merken. Onze badkamers in de showroom worden regelmatig gerenoveerd en zijn hierdoor altijd volgens de laatste trends en de meest recente innovaties. We hebben meer dan 60 A-merken, van Hotbath tot Sunshower. Hieronder ziet u enkele merken uit ons aanbod uitgelicht.

Cleopatra stoomcabines en wellnessbaden

Jee-O baden en kranen

Vola designkranen

Bekijk alle sanitair merken

Ontwerp uw ideale badkamer

Onze adviseurs maken graag een fotorealistisch 3D-ontwerp voor u. Op basis van uw wensen, budget en beschikbare ruimte stemmen we dit volledig met u af. In onze showroom staan meer dan 65 badkamers met alle soorten badkamerproducten en badmeubelen. Daarnaast staan er sauna’s, whirlpools en sunshowers. Laat u inspireren en stel vrijblijvend uw toekomstige badkamer samen door middel van een 3D-ontwerp.

Voor het maken van een 3D-ontwerp maakt u een afspraak met een van onze adviseurs. Neem contact op via onderstaande gegevens en breng een bezoek aan onze showroom nabij Heerhugowaard.

Badkamer installeren in Heerhugowaard

Ton Scholten Tegels & Sanitair is in staat het totaalplaatje te leveren, van ontwerp tot installatie en afwerking. Onze tegelzetters en loodgieters kunnen met zekerheid de beste kwaliteit leveren en werken volgens de nieuwste technieken. Alles onder één dak en bij één partij geregeld.

Heeft u een eigen tegelzetter, installateur of aannemer, dan voorzien wij u graag van de benodigde tekeningen en materialen.

Werkgebied Heerhugowaard

Vanuit heel Heerhugowaard kunt u terecht voor een badkamer. In onder andere de volgende gebieden zijn we actief:

  • Obdam
  • Stompetoren
  • Noord-Scharwoude
  • Zuid-Scharwoude
  • Broek op Langedijk
  • Oud Karspel
  • Warmenhuizen
  • Heerhugowaard de Noord

Naast Heerhugowaard, werken we ook in de regio’s Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Zaandam.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over de mogelijkheden of voor het maken van een afspraak voor een 3D-ontwerp neemt u gerust contact met ons op via 0251-319101. Of laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier.

Vragen? Vul het formulier in