Sanitair Heerhugowaard

Voor moderne en exclusieve badkamers nabij Heerhugowaard schakel je Ton Scholten in. Ton Scholten is met meer dan 45 jaar ervaring dé specialist op het gebied van sanitair nabij Heerhugowaard. In onze showroom kun je zowel kleine, praktische badkamers als grote, luxe badkamers of complete wellnessruimtes bekijken. Laat je inspireren door meer dan 65 prachtige badkamers in onze showroom nabij Heerhugowaard. Met een 3D-ontwerp op maat geven onze adviseurs je een fotorealistisch beeld van jouw toekomstige badkamer. Compleet afgestemd op jouw wensen, budget en beschikbare ruimte.

Bekijk fotoimpressie

Voor meer informatie over de mogelijkheden of het maken van een afspraak, neem je gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van uw toekomstige badkamer.

Gerealiseerde sanitair projecten in Heerhugowaard

In Heerhugowaard en omstreken realiseren we regelmatig mooie badkamerprojecten.
Bekijk hieronder een beeld van enkele mogelijkheden.

Unieke badkamer in Heerhugowaard

Moderne badkamer in Heerhugowaard

Mooi toilet in Heerhugowaard

Uitgebreide sanitair- en tegelshowroom, vlakbij Heerhugowaard

Onze showroom met 65 badkamers een ware bron van inspiratie. We hebben badkamers in allerlei stijlen: van industrieel tot modern, voorzien van de nieuwste technieken en volgens de laatste badkamertrends. Op de eerste verdieping vind je onze tegelcollectie, bewonder, bekijk en beloop verschillende tegels uit ons assortiment.

Je bent zonder afspraak 6 dagen per week van harte welkom in onze showroom nabij Heerhugowaard. Wil je ervan verzekerd zijn dat een adviseur alle tijd voor je heeft en een 3D-ontwerp voor jou maakt? Maak dan een afspraak voor een ontwerp door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 0251 319101.

Ton Scholten

Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

Openingstijden

 • Maandag
  09.00 - 17.30
 • Dinsdag
  09.00 - 17.30
 • Woensdag
  09.00 - 17.30
 • Donderdag
  09.00 - 17.30
 • Vrijdag
  09.00 - 17.30
 • Zaterdag
  09.00 - 17.00
 • Zondag en feestdagen
  Gesloten

De beste A-merken en de nieuwste badkamertrends

We bezoeken regelmatig toonaangevende internationale beurzen. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de beste A-merken. Onze badkamers in de showroom worden regelmatig gerenoveerd en zijn hierdoor altijd volgens de laatste trends en de meest recente innovaties. We hebben meer dan 60 A-merken, van Hotbath tot Sunshower. Hieronder zie je enkele merken uit ons aanbod uitgelicht.

Cleopatra stoomcabines en wellnessbaden

JEE-O baden en kranen

Vola designkranen

Ontwerp jouw ideale badkamer

Onze adviseurs maken graag een fotorealistisch 3D-ontwerp voor je. Op basis van jouw wensen, budget en beschikbare ruimte stemmen we dit volledig met je af. In onze showroom staan meer dan 65 badkamers met alle soorten badkamerproducten en badmeubelen. Daarnaast staan er sauna’s, whirlpools en sunshowers. Laat je inspireren en stel vrijblijvend jouw toekomstige badkamer samen door middel van een 3D-ontwerp.

Voor het maken van een 3D-ontwerp maak je een afspraak met een van onze adviseurs. Neem contact op via onderstaande gegevens en breng een bezoek aan onze showroom nabij Heerhugowaard.

Badkamer installeren in Heerhugowaard

Ton Scholten is in staat het totaalplaatje te leveren, van ontwerp tot installatie en afwerking. Onze tegelzetters en loodgieters kunnen met zekerheid de beste kwaliteit leveren en werken volgens de nieuwste technieken. Alles onder één dak en bij één partij geregeld.

Heb je een eigen tegelzetter, installateur of aannemer, dan voorzien wij je graag van de benodigde tekeningen en materialen.

Werkgebied Heerhugowaard

Vanuit heel Heerhugowaard kun je terecht voor een badkamer. In onder andere de volgende gebieden zijn we actief:

 • Obdam
 • Stompetoren
 • Noord-Scharwoude
 • Zuid-Scharwoude
 • Broek op Langedijk
 • Oud Karspel
 • Warmenhuizen
 • Heerhugowaard de NoordNaast Heerhugowaard, werken we ook in de regio’s AlkmaarAmsterdamAmstelveenHaarlem en Zaandam.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over de mogelijkheden of voor het maken van een afspraak voor een 3D-ontwerp neem je gerust contact met ons op via 0251-319101. Of laat jouw gegevens achter via onderstaand contactformulier.

Vragen? Vul het formulier in

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks