XXL tegels badkamer in het gooi ton scholten

Clou sanitair

Met Clou sanitair richt je je badkamer strak en eigentijds in. De innovatieve en moderne design baden, wastafels en kranen van dit topmerk zorgen ervoor dat je in jouw badkamer ontspannen en fris de dag start. Kom langs in onze showroom bekijk het ruimte assortiment, en laat je adviseren door een van onze specialisten.

Clou: Italiaanse sanitair van topmerken

Clou importeert baden, wastafels en kranen van topmerken uit Italië, maar ontwerpt en produceert zelf ook prachtige badkamerconcepten met een strak Hollands karakter zonder overbodige franje. De heldere visie die het designermerk overdraagt aan de ontwerpers zorgt voor een consistente en strakke lijn in het brede assortiment.

Kenmerken Clou baden, wastafels en kranen

Bij het ontwikkelen van de badkamerproducten staat de passie voor schoonheid, maar ook de vorm en functie van het product centraal. Het team van Clou is op elkaar ingespeeld dat de gehele sanitair collectie gericht is op innovatie, design en kwaliteit, waardoor er een consistente lijn in het productaanbod is. Het sanitair en de accessoires van het designermerk zijn daarnaast betaalbaar en uiteraard van topkwaliteit.

Bekijk Clou in onze showroom

In de showroom worden verschillende soorten sanitair van Clou getoond. Bezoek onze showroom en voel en bekijk de producten van Clou zelf. Ook zonder afspraak kun je onze showroom binnenlopen. Onze adviseurs voorzien je graag van meer informatie en helpen je bij het vinden van sanitair die passen bij jouw wensen.

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten

Andere sanitair merken

Ons brede assortiment bestaat uit sanitair van diverse hoogwaardige merken, zoals Marike, Berloni, Delta light, Detremmerie, Hansa, Laufen, villeroy & boch en Keuco.  Bekijk ook het volledig overzicht van merken in ons assortiment. Je bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Uitgeest om ons volledige sanitair assortiment te bekijken.

Contact

Kom langs in onze showroom, wij helpen je graag bij het vinden van jouw sanitair. Heb je vragen? Bel ons dan via 0251-319101 of ga naar onze contactpagina. We zijn 6 dagen per week bereikbaar.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks