XXL tegels badkamer in het gooi ton scholten

Vola kranen

TONSCHOLTEN. heeft een groot aanbod aan Vola kranen. De kranen hebben een modern Deens design en vallen op door een strakke, verfijnde uitstraling. Het design is niet alleen geschikt voor de moderne badkamer, maar wordt ook steeds vaker geïnstalleerd in slaapkamers. Kom langs in onze showroom om de kranen te bekijken en vraag een van onze specialisten naar de mogelijkheden voor jouw keuken, badkamer, toilet of slaapkamer.

Uitgebreide collectie Vola kranen

Wij bieden veel verschillende soorten kranen aan van het merk Vola. Kies bij TONSCHOLTEN uit ééngreepsmengkranen, elektrische kranen, douchekoppen en thermostaatkranen. Deze soorten zijn in verschillende maten en materialen bij ons verkrijgbaar. Kom langs in onze showroom en zie, voel en bedien de kranen voor de perfecte beleving.

Vola: Deense design kranen

De VOLA kranen zijn in 1968 ontworpen door de beroemde Deense architect en industrieel ontwerper Arne Jacobsen.

VOLA kenmerkt zich door een minimalistische tijdloze vormgeving en bijna onbegrensde toepassingsmogelijkheden. Regelmatig worden technische innovaties doorgevoerd en het assortiment uitgebreid.

Bekijk Vola kranen in onze showroom

In de showroom worden verschillende soorten kranen van Vola getoond. Bezoek onze showroom en zie, voel en bedien de kranen van Vola zelf. Ook zonder afspraak kunt je onze showroom binnenlopen. Onze adviseurs voorzien je graag van meer informatie en helpen je bij het vinden van de tegels die passen bij jouw wensen.

Showroom TONSCHOLTEN

TONSCHOLTEN.
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten

Andere sanitair merken

Ons brede assortiment bestaat uit sanitair van diverse hoogwaardige merken, zoals Hotbath, Berloni, Kiek, Hansa, Jee-o, Zack en Keuco. Bekijk ook het volledig overzicht van merken in ons assortiment. Je bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Uitgeest om ons volledige sanitair assortiment te bekijken.

Contact

Kom langs in onze showroom, wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar tegels. Heb je vragen? Bel ons dan via 0251-319101. We zijn 6 dagen per week bereikbaar.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks