Ton Scholten heeft een groot aanbod aan Vola kranen. De kranen hebben een modern Deens design en vallen op door een strakke, verfijnde uitstraling. Het design is niet alleen geschikt voor de moderne badkamer, maar wordt ook steeds vaker geïnstalleerd in slaapkamers. Kom langs in onze showroom om de kranen te bekijken en vraag een van onze specialisten naar de mogelijkheden voor uw keuken, badkamer, toilet of slaapkamer.

Uitgebreide collectie Vola kranen

Wij bieden veel verschillende soorten kranen aan van het merk Vola. Kies bij Ton Scholten Tegels & Sanitair uit ééngreepsmengkranen, elektrische kranen, douchekoppen en thermostaatkranen. Deze soorten zijn in verschillende maten en materialen bij ons verkrijgbaar. Kom langs in onze showroom en zie, voel en bedien de kranen voor de perfecte beleving.

Vola: Deense design kranen

De VOLA kranen zijn in 1968 ontworpen door de beroemde Deense architect en industrieel ontwerper Arne Jacobsen.

VOLA kenmerkt zich door een minimalistische tijdloze vormgeving en bijna onbegrensde toepassingsmogelijkheden. Regelmatig worden technische innovaties doorgevoerd en het assortiment uitgebreid.

Bekijk Vola kranen in onze showroom

In de showroom worden verschillende soorten kranen van Vola getoond. Bezoek onze showroom en zie, voel en bedien de kranen van Vola zelf. Ook zonder afspraak kunt u onze showroom binnenlopen. Onze adviseurs voorzien u graag van meer informatie en helpen u bij het vinden van de tegels die passen bij uw wensen.

 

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Andere sanitair merken

Ons brede assortiment bestaat uit sanitair van diverse hoogwaardige merken, zoals Hotbath, Berloni, Kiek, Hansa, Jee-o, Zack en Keuco.  Bekijk ook het volledig overzicht van merken in ons assortiment. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Uitgeest om ons volledige sanitair assortiment te bekijken.

Contact

Kom langs in onze showroom, wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte badkamer. Heeft u vragen? Bel ons dan via 0251-319101. We zijn 6 dagen per week bereikbaar. Ook kunt u uw vraag online stellen via onderstaand contactformulier.

Vragen? Vul het formulier in