Kom eens langs bij Ton Scholten Tegels & Sanitair als u de vloer in uw woning in Wormer wilt vernieuwen. Een passende tegelvloer maakt een ruimte echt af en zorgt ervoor dat u nog jarenlang en duurzaam kunt genieten van uw vloer.

Bij Ton Scholten Tegels & Sanitair hebben we al bijna 50 jaar ervaring in het leveren en leggen van vloer- en wandtegels. In ons uitgebreide assortiment vindt u uitsluitend A-merk tegels, zodat u bent verzekerd van hoge kwaliteit. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom nabij Wormer en laat een exclusief 3D-ontwerp maken van uw nieuwe vloer.

Eerder gerealiseerde tegelvloeren in Wormer


Bekijk meer gerealiseerde projecten

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Ervaar zelf onze tegelvloeren in onze showroom nabij Wormer

6 dagen per week heeft u de mogelijkheid om onze showroom van 1800 vierkante meter in Uitgeest te bezoeken. Hier bekijkt u maar liefst 80 gelegde tegelvloeren in het echt. Onze eigen tegelzetters hebben deze vloeren geplaatst. U ziet meteen met welke vakkundigheid we ook uw tegels kunnen leggen.

Naast de tegelvloeren bekijkt u in onze showroom allerlei wandtegels in verschillende afmetingen en kleuren.

Breng ons een bezoek wanneer het u uitkomt of maak voorafgaand een afspraak, zodat u zeker weet dat we u kunnen helpen. Bel 0251 319 101 of mail info@tonscholten.nl.

Tevreden klanten over onze tegels

W. Buitelaar

“Erg vriendelijk en snel geholpen. Binnen 8 weken na de eerste afspraak lag onze nieuwe tegelvloer er onwijs strak in. We hadden niet verwacht dat de vloer zo netjes en strak gelegd zou kunnen worden. Goede service en zeer goede kwaliteit.”

I. Stencils

“… Kijk eens onze nieuwe vloer en doorgevoerd in het toilet hoe mooi is dit! ik was meteen verliefd op deze tegels in de showroom van Ton Scholten de mannen hebben er ook een mooie kleur voeg tussen gemaakt en deze tegels waren niet duur! …”

Ruime keuze uit A-merk tegels

Om u de best mogelijke kwaliteit te bieden, leveren we uitsluitend tegels van A-merken. U heeft de keuze uit ruim 25 merken met elk hun eigen collecties. We hebben alvast een aantal merken voor u uitgelicht:

Piet Boon Tegels

Lea Ceramiche

Mutina

 Lichte tegels Mutina

Porcelanosa

 

Bekijk alle tegel merken

Naast vloertegels een groot aanbod met wandtegels

Houdt u ervan om van uw badkamer of keuken één geheel te maken? Kies er dan ook voor om tegels op uw wanden te plaatsen. We hebben bij Ton Scholten Tegels & Sanitair een ruim assortiment met wandtegels. Een aantal voorbeelden zijn:

Roze hexagon wandtegels

Vloertegels verkrijgbaar in allerlei maten en soorten

U heeft bij Ton Scholten Tegels & Sanitair de keuze uit veel verschillende vloertegels voor uw woning in Wormer of omgeving. Bekijk in onze showroom onder andere de volgende vloertegels:

 • Mozaïek
 • Keramisch parket
 • Keramische tegels met houtlook
 • Tegels met een betonlook
 • Plavuizen
 • XXL-formaten (60 x 60 cm, 80 x 80 cm, 100 x 100 cm)
 • Alle soorten natuursteen tegels, zoals marmer, zandsteen en leisteen

Tegels geschikt voor vloerverwarming

Onze tegels zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog eens praktisch. Ze zijn namelijk geschikt voor vloerverwarming en geleiden de warmte perfect, waardoor u geniet van een lekker warme vloer. Onze specialisten kunnen indien gewenst ook uw vloer voorzien van vloerverwarming. Bespreek gerust de mogelijkheden.

Profiteer van de meest moderne tegels

Om in te spelen op de meest actuele trends en u ook de modernste tegels aan te bieden, bezoeken we regelmatig toonaangevende internationale beurzen. De tegels in onze showroom tonen we ook volgens deze trends. Uiteraard geven we u graag interieuradvies.

Laat onze professionals uw tegels leggen

Onze professionals hebben al bijna 50 jaar ervaring op het gebied van tegels en kunnen dankzij deze ervaring uw tegels perfect aanleggen. We zijn gespecialiseerd in strakke tegelverdeling, smalle voegen en verstek. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf uw tegels te leggen. U heeft de mogelijkheid om een tegelsnijder bij ons te huren.

Werkgebied Wormer

We zijn werkzaam in de hele gemeente Wormerland en omgeving. We zijn onder andere werkzaam in de volgende gebieden in Wormerland:

 • Wormerveer
 • Zaandijk
 • Jisp
 • Zaandam
 • Oostzaan
 • Wormer
 • Wijdewormer

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft over onze tegels of over onze werkwijze, neemt u contact met ons op via 0251 319 101 of info@tonscholten.nl. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Vragen? Vul het formulier in