XXL tegels badkamer in het gooi ton scholten

Lea Ceramiche

Lea Ceramiche is een van de meest toonaangevende tegelfabrikanten. Lea staat bekend om excellente materialen en innovatieve tegels. Het merk combineert een uniek design met hoogwaardige kwaliteit. Dat levert de meest prachtige vloertegels op, ideaal voor de badkamer, toilet of woonkamervloer. Kom langs in onze showroom en bekijk de Lea Ceramiche tegels.

Lea Ceramiche tegels

Samen met internationale ontwerpers zorgt Lea voor producten met een unieke persoonlijkheid en technische eigenschappen. Alle tegels zijn gemaakt van keramisch materiaal van hoogwaardige kwaliteit.

Officieel importeur

Ton Scholten tegels & sanitair is officieel importeur van Lea Ceramische tegels. Elke collectie van Lea valt op door zijn unieke ontwerp, de volledigheid van het assortiment en de decoratieve tegels.

Groot aanbod Lea Ceramiche tegels

In onze showroom bieden wij een grote collectie aan vloertegels van Lea Ceramiche aan in verschillende kleuren, maten en dikten. Door het ruime aanbod zijn er allerlei stijlen te realiseren naar jouw wensen.

Bekijk Lea Ceramiche tegels in onze showroom

In onze showroom veel verschillende vloertegels van Lea Ceramiche toegepast en te bekijken. Kom langs en stel de vloer of wand samen die het beste bij jou past. Bezoek onze showroom en bekijk, voel en beloop de tegels van Lea. Je kunt zonder afspraak onze showroom binnenlopen. Onze adviseurs voorzien je graag van meer informatie en helpen je bij het vinden van de tegels die passen bij jouw wensen.

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten

Andere tegel merken

Ons assortiment bestaat uit wandtegels en vloertegels van diverse merken. Zo vind je tegels van de onder andere Casa Dolce Casa, Mutina, Porcelanosa, Castelo en Winckelmans. Bezoek onze showroom om de volledige collectie wand- en vloertegels te bekijken.

Contact

Kom langs in onze showroom, wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar tegels. Heb je vragen? Bel ons dan via 0251-319101. of ga naar onze contactpagina. We zijn 6 dagen per week bereikbaar

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks