Tegels Amsterdam
Tegels Amsterdam
Tegels Amsterdam

Tegels Amsterdam: Wand en vloertegels

15.000 m2 wand- en vloertegels in alle soorten en maten

Dé specialist op het gebied van tegels in de regio Amsterdam is Ton Scholten Tegels & Sanitair. In één van de grootste showrooms van het land kunt u terecht voor:

 • Wandtegels
 • Vloertegels

Het grote pluspunt van Ton Scholten Tegels & Sanitair voor al uw tegels in Amsterdam

 • Wij hebben 15000m2 wand- en vloertegels op voorraad.
 • De beste kwaliteit tegels waaronder alle A-merken.
 • Wand- en vloertegels in alle kleuren, soorten en maten.
 • 80 gelegde vloeren die u kunt belopen, voelen en zien over een ruimte van 600m2.
  Tevens kunt u nog ruim 100 mogelijkheden zien in onze tegelkasten.

Impressie van de showroom

Voor al uw tegels in Amsterdam ga naar onze showroom. Zie hier een impressie van de showroom.

Wandtegels

Wij hebben een ruime keuze aan wandtegels. Voor elke ruimte in huis hebben wij tegels. U kunt bij ons terecht voor tegels in de woonkamer, hal, keuken, toilet, portiek en voor fitness- en wellnessruimtes.

Het grote pluspunt van Ton Scholten Tegels & Sanitair is dat in onze showroom elke vorm, maat, stijl en kleur te zien is. Bent u op zoek naar tegels van XXL-formaat of klein mozaïek, kiezels, oude witjes of kermisch hout dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens hebben wij de A-merken Makkum, vtwonen, Sicis, Bizassa en Venis in huis. Ga dus voor al uw tegels in Amsterdam naar Ton Scholten Tegels & Sanitair Uitgeest (op 20 minuten rijden van Amsterdam). Klik hieronder voor meer impressies van onze wandtegels.

Vloertegels

Voor uw tegels in Amsterdam gaat u naar Ton Scholten Tegels & Sanitair. U heeft een ruime keuze uit:

 • Alle soorten natuurstenen zoals zandsteen, leisteen en marmer
 • Kermisch parket en hout
 • Tegels met de uitstraling van beton
 • Mozaiek
 • XXL-formaten (60x60, 80x80, 100x100)
 • Plavuizen

 

Doe bij ons inspiratie op voor de perfecte vloer, wij hebben ruim 80 gelegde vloeren die u kunt belopen, zien en voelen. Ga voor al uw tegels in Amsterdam naar Ton Scholten Tegels & Sanitair. Klik hieronder voor meer impressies van onze vloertegels.

Vloerverwarming

Er gaat niets boven een lekker warme vloer. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten vloerverwarming. Zo kunnen wij de vloerverwarming infrezen in de bestaande tegelvloer, de cementdekvloer of er is de mogelijkheid om elektrische vloerverwarming te nemen. Wij kunnen u hier uitgebreid adviseren over de beste optie voor u. In onze showroom kunt u een demonstratie over het infrezen van vloerverwarming zien.

Laatste trends

Doordat wij toonaangevende internationale beurzen bezoeken zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends. Eén van de laatste trends is bijvoorbeeld de XXL-formaat tegel in de badkamer. Gestucte wanden doen het de laatste tijd niet zo goed meer omdat deze vaak tot lekkages leiden.

Aanleg door onze professionals

Het is bij ons mogelijk dat onze professionals de tegels bij u komen zetten. Hier hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring mee en onze eigen opgeleid personeel werkt dan ook op ambachtelijke wijze. Onze specialiteiten zijn de smalle voeg en een fraaie tegelverdeling. Als u zelf uw tegels wilt leggen, kunt u bij ons een tegelsnijder huren.

Assortiment

Wilt u ons assortiment inzien? Kijk dan hier voor de merken die wij verkopen.

Contact

Wilt u meer weten voor al uw tegels in Amstelveen? Neem dan hier contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

Naam*
Woonplaats*
Email*
Telefoon*
Reactie

Niet leesbaar? Verander tekst