Tegels Haarlem
Tegels Haarlem
Tegels Haarlem

Tegels Haarlem: Wand en vloertegels

15.000 m2 wand- en vloertegels in alle soorten en maten

Voor al uw tegels in de regio Haarlem gaat u naar dé specialist op het gebied van tegels, Ton Scholten Tegels & Sanitair. In onze grote showroom kunt terecht voor:

 • Vloertegels
 • Wandtegels

Het voordeel van Ton Scholten Tegels & Sanitair

 • 15000m2 vloer- en wandtegels op voorraad.
 • Altijd de beste kwaliteit tegels met alle A-merken.
 • Alle kleuren, maten en soorten vloer- en wandtegels.
 • 80 gelegde vloeren over een ruimte van 600m2 die u kunt zien, belopen en voelen.
  Er zijn tevens nog 100 mogelijkheden te zien in onze tegelkasten.

Voor al uw tegels in Haarlem ga naar onze showroom. Zie hier een impressie van de showroom.

Wandtegels

Ton Scholten Tegels & Sanitair heeft een groot assortiment van wandtegels. Voor elke ruimte in huis hebben wij tegels. U kunt bij ons terecht voor tegels in de hal, keuken, woonkamer, portiek, toilet en voor wellness- en fitnessruimtes.

U kunt bij ons elke stijl, maat, kleur en vorm zien in onze showroom. Dit is het grote voordeel van Ton Scholten Tegels & Sanitair Uitgeest (op 15 minuten rijden van Haarlem) . Een kleine greep van assortiment zijn de tegels van XXL-formaat, klein mozaïek, oude witjes, kiezels of kermisch hout. Wij hebben onder andere tegels van de merken Sicis, vtwonen, Bizassa, Makkum en Venis. Voor al uw tegels in Haarlem kunt u dus het beste terecht bij ons. Klik hieronder voor meer impressies van onze wandtegels.

Vloertegels

Voor uw tegels in Haarlem gaat u naar Ton Scholten Tegels & Sanitair. U kunt kiezen uit:

 • XXL-formaten (60x60, 80x80, 100x100)
 • Alle soorten natuurstenen zoals zandsteen, leisteen en marmer
 • Mozaiek
 • Tegels met de uitstraling van beton
 • Plavuizen
 • Kermisch parket en hout

Met ruim 80 gelegde vloeren kunt u bij ons inspiratie opdoen voor de perfecte vloer. Klik hieronder voor meer impressies van onze vloertegels.

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor extra comfort aan de voeten. U heeft bij ons de mogelijkheid om uit verschillende soorten vloerverwarming te kiezen: vloerverwarming ingefreesd in de cementdekvloer, in de bestaande tegelvloer of er is de mogelijk om elektrische vloerverwarming te nemen. Wij kunnen u adviseren wat voor u de beste oplossing is. In onze showroom is een uitgebreide demonstratie te zien over het infrezen van de vloerverwarming.

Trends

Doordat wij toonaangevende internationale beurzen bezoek zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends. De laatste trend is bijvoorbeeld om voor de badkamer de XXL-formaat tegel te laten doorlopen op de wand. Hierdoor ontstaat er een rustige en ruime uitstraling.

Aanleg door onze professionals

U kunt er ook voor kiezen dat wij de tegels bij u komen leggen. Ton Scholten Tegels & Sanitair heeft hier al meer dan 40 jaar ervaring mee. Wij werken op ambachtelijke wijze. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de smalle voeg en een fraaie tegelverdeling. Uiteraard kunt ook zelf de tegels leggen, in dat geval kunt u bij ons een tegelsnijder huren.

Assortiment

Wilt u ons assortiment inzien? Kijk dan hier voor de merken die wij verkopen.

Contact

Wilt u meer weten voor al uw tegels in Amstelveen? Neem dan hier contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

Naam*
Woonplaats*
Email*
Telefoon*
Reactie

Niet leesbaar? Verander tekst