Sanitair Amsterdam
Sanitair Amsterdam
Sanitair Amsterdam

Sanitair Amsterdam: Alles voor de badkamer

Ton Scholten Tegels & Sanitair verzorgt uw sanitair in Amsterdam. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Ontwerp van badkamers en toiletten, deze is altijd individueel en exclusief
  • Vakkundig plaatsen van toiletten en badkamers
  • Professionele plaatsing van sanitair

Wij hebben jarenlange ervaring met sanitair in Amsterdam, dit doen wij al meer dan 40 jaar! Hierdoor beschikken wij over een breed assortiment aan sanitair geschikt voor toiletten, badkamers, fitnessruimtes en wellnessruimtes.

Impressie van de showroom

Voor al uw sanitair in Amsterdam ga naar onze showroom in Uitgeest. Kijk ook bij onze aanbiedingen.

Groot Assortiment

Wij hebben alle A-merken in huis voor al uw sanitair in Amsterdam. Wij leveren altijd tegen een scherpe prijs. U vindt bij ons elk product die u in een badkamer kan bedenken, van wastafels tot stoomcabines. Doordat wij naar toonaangevende internationale beurzen gaan zijn wij op de hoogte van de laatste trends. In onze winkels kunt u dus altijd kiezen uit de laatste trends.

Badkamer ontwerpen

Wij zijn in staat om voor u de volmaakte badkamer te ontwerpen door onze jarenlange kennis en ervaring. In ons ontwerp houden wij altijd rekening met uw manier van leven en de ruimte die in uw huis beschikbaar is. Doordat onze adviseurs een individueel ontwerp maken krijgt u een exclusieve badkamer. Bij ons geen standaardbadkamers! In onze kunt u inspiratie op doen met 65 voorbeeld badkamers.

Om voor u tot het volmaakte ontwerp te komen nemen onze adviseurs altijd ruim de tijd voor u. De perfecte badkamer wordt gecreëerd door gebruik te maken van de juiste techniek en uitvoering. Bij Ton Scholten Tegels & Sanitair heeft u de keuze uit alle soorten badkamers. Van klein praktische badkamers tot grote badkamers met alles erop en eraan bent u bij Ton Scholten Tegels & Sanitair Uitgeest (op 20 minuten rijden van Amsterdam) aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook stoomcabines, whirlpools en sauna’s.

Installeren van uw badkamer

Wij zorgen voor het complete plaatje door naast het ontwerp ook de badkamer voor u te installeren. Hier onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Bij ons geen problemen met meerdere aannemers of leveranciers! Wij creëren voor u de volmaakte badkamer.

Het grote voordeel van Ton Scholten Tegels & Sanitair is dat wij werken met onze eigen opgeleide elektriciens, stukadoors, loodgieters en tegelzetters. Zij werken op ambachtelijke wijze maar hebben toch ook kennis van de modernste technieken. Onze professionals kunnen bijvoorbeeld ook een wand verplaatsen mocht dat nodig zijn.

Gerealiseerde projecten

Wilt u een indruk krijgen van onze resultaten die wij in laatste jaren hebben geboekt? Bekijk meer van onze gerealiseerde projecten hieronder.

 Contact over sanitair

Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

Naam*
Woonplaats*
Email*
Telefoon*
Reactie

Niet leesbaar? Verander tekst