moderne badkamer ton scholten

Porcelanosa wand- en vloertegels, hexagon tegels

Het uitzoeken van nieuwe tegels voor in woonkamer, keuken, toilet of badkamer is geen gemakkelijke keuze. Onze adviseurs helpen je er graag bij. Wil je grote of kleine tegels? Welke kleur past het beste en voor welke structuur ga je? Met Porcelanosa wand- en vloertegels heb je een enorme keuze in onder andere xxl tegels, hexagon tegels en mozaiek.

Porcelanosa is marktleider als het gaat om wandtegels en vloertegels. Deze bekendheid dankt Porcelanosa aan het vele werk dat het verricht. Niet alleen door de productie van de verschillende soorten tegels, maar ook door het onderzoek naar en de ontwikkeling van de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten. De producent omschrijft zijn tegels als hightech en innovatief, met een onovertroffen kwaliteit.

De nieuwste trends in vloertegels

Porcelanosa is de voorloper in het ontwikkelen van de nieuwste trends en laat dit zien in zijn collectie vloertegels. De vloertegels zijn geïnspireerd op natuurmaterialen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwalitatieve eigenschappen en kenmerken van keramiek: hard, slijtvast en hittebestendig.

Porcelanosa wandtegels en vloertegelsPorcelanosa heeft een groot assortiment met verschillende wand- en vloertegels. Van leisteen, natuursteen, keramisch hout tot hexagon tegels tot mozaïek en glasmozaïek: er is genoeg keuze. De marktleider blinkt vooral uit in de productie van grote XXL-tegels.

De verschillende collecties zijn zeer ecologisch omdat Porcelanosa veelal gebruik maakt van gerecyclede materialen.

Zo hen je niet alleen een mooie badkamervloer, maar ook een vloer die goed is voor het milieu. Deze ‘ecologische tegels’ zijn er in vier verschillende maten en kleuren, en kunnen zowel als wand- of vloertegel geplaatst worden.

Terugdringen van het water- en energieverbruik

Sinds de oprichting van Porcelanosa 50 jaar geleden is de gezondheid van de omgeving en het milieu altijd erg belangrijk geweest voor het bedrijf. De tegelfabrikant is erop gebrand dat de duurzaamheid van onze levensstijl en het effect hiervan op het milieu in evenwicht zijn. Porcelanosa is al heel lang bezig het verbeteren van het productieproces. Zo wordt het milieu hierbij zo min mogelijk belast.

Waar andere bedrijven stoppen bij het zo milieuvriendelijk maken van het productieproces, gaat Porcelanosa juist een stapje verder. De marktleider op het gebied van vloer- en wandtegels maakt de tegels zo, dat het water- en energieverbruik in woningen wordt teruggedrongen. Het is Porcelanosa gelukt een unieke collectie vloertegels te vervaardigen, gemaakt van 95% gerecycled materiaal, afkomstig uit het eigen productieproces. Er is minder energie nodig om deze tegel te produceren: het water dat hiervoor gebruikt wordt, komt namelijk uit de eigen water recycle centrale.

Porecelanosa houttegelsWil je meer informatie over de kwalitatief hoogwaardige keramische Porcelanosa wand- en vloertegels voor in jouw badkamer of woonkamer of ben je benieuwd naar hoe deze tegels er in het echt uitzien? In onze showroom zijn de tegels te zien, te voelen en te belopen. Kom eens langs, neem telefonisch contact op via 0251 – 319101 of stuur een mailtje naar info@tonscholten.nl.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks