Sunshower mobiliteit en vitaliteit onder de douche

Douchen, jouw spieren los maken én een mooi tintje. Sunshower vergroot mobiliteit en vitaliteit onder de douche. Sunshower is revolutionair paneel, waarmee je de luxe van een sauna naar jouw badkamer haalt. De Sunshower heeft zowel infrarood- als uv-lampen en kan gemakkelijk in jouw badkamer worden ingebouwd. Ben jij benieuwd of een Sunshower iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Toename vitamine D met sunshower

Het hele jaar gezond door te douchen

Met de Sunshower haal je het goede van de zon op een verantwoorde manier naar jouw badkamer. Een dagelijkse lage dosis uv-licht is belangrijk voor een goede gezondheid. Onder invloed van uv-licht maakt de huid vitamine D aan. Als je in de wintermaanden regelmatig gebruik maakt van de Sunshower, houd je het vitamine D-gehalte in jouw lichaam op een gezond, zomers niveau. Vitamine D speelt een belangrijke rol in uw immuunsysteem en zorgt ervoor dat je gezond en energiek blijft. Voldoende vitamine D zorgt tevens voor een verhoogde opname van calcium; dit zorgt voor sterkere botten.

Stijve spieren of gewrichten

Sunshower infrarood

De Sunshower werkt met kortegolf infraroodstraling. Dit licht dringt door tot diep in de huid en zorgt direct voor een aangename warmte. Hierdoor verwijden de bloedvaten en worden schadelijke stoffen sneller afgevoerd. Infrarood licht werkt ontspannend en verlichtend. Stijve spieren en gewrichten worden soepeler en de pijn vermindert. Infraroodlampen zijn zeer geschikt voor sporters en voor mensen die willen ontspannen. Voor mensen met rug-, nek- en reumatische klachten werkt infrarood licht pijnverminderend. Sunshower mobiliteit en vitaliteit onder de douche

Sunshower Pure en Sunshower Round

Behalve de normale Sunshower is er ook de Sunshower Round voor een modern design en de Sunshower Pure. Deze douche werkt alleen met infraroodstraling en is dus uitermate geschikt voor mensen die last hebben van reumatische klachten en spit. De Sunshower Pure beschikt niet over UV-lampen en je wordt er dus ook niet bruin van.

Overweeg jij een Sunshower aan te schaffen? Kom langs in onze showroom voor een persoonlijk advies en test de Sunshower.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks