Badkamer Amstelveen Ton Scholten

Bespaar water, kies voor een toilet met Tornado Flush

Gemiddeld spoel je per dag het toilet 6 keer door. Wist je dat we daarmee 29% van het water dat we dagelijks gebruiken door de wc spoelen? Het toilet staat op de tweede plaats in de ‘waterverbruik top 3’ van een woning. Maar nu is er een manier om het waterverbruik van een wc met maar liefst 10 liter per toiletbezoek terug te dringen: de Tornado Flush. Bespaar water met het Toto toilet.

Bij de toiletpotten die wij gewend zijn, komen er veel schoonmaakmiddelen en toiletborstels aan te pas om het toilet schoon en hygiënisch te houden. TOTO maakt dit overbodig. De Japanse producent van badkamermeubelen en accessoires ontwikkelde namelijk de Tornado Flush-technologie, die met een krachtig whirlpool-effect de toiletpot schoonmaakt.

Reiniging van het gehele toilet

Tornado Flush is een onderdeel dat tegenwoordig in elke TOTO toilet wordt verwerkt. Dit spoelsysteem reinigt zowel de rand als de pot op een innovatieve manier. De TOTO toiletpot heeft geen wc-rand of verborgen hoekjes en kiertjes, wat ervoor zorgt dat de vorming van schimmel en ophoping van vuil en bacteriën wordt voorkomen. In tegenstelling tot veel andere potten hebben de TOTO toiletten met Tornado Flush een extreem glad oppervlak, waardoor er geen vuil kan achterblijven. Dat de toilet zo grondig wordt gereinigd door de Tornado Flush komt ook doordat TOTO een manier heeft ontwikkeld waarop het toilet spoelt. In plaats van dat het water vanuit de wc-rand naar beneden giet (zoals bij een normale spoelbeurt), komen bij een Tornado Flush drie waterstralen uit de toiletpot zelf. Deze beweging zorgt voor een whirlpool-effect dat het hele oppervlak reinigt.

toto waterbesparend toilet

Waterbesparend toilet: van 13 naar 3 liter

Naast dat het de toiletpot goed reinigt, spoelt het op een rustige manier en is het ook nog eens water-efficiënt. De Tornado Flush heeft namelijk veel minder water nodig om de pot te reinigen dan de ‘standaard’ toiletpot. Een Tornado Flush gebruikt namelijk 3 liter water bij een spoelbeurt, tegenover 13 liter die een andere toiletpot verbruikt. De pot is er niet minder schoon om: alle onderdelen werken samen om de hygiëne van het toilet te verbeteren. Bespaar water met het Toto toilet.

Heb jij interesse in het TOTO Tornado Flush toilet? Deze toiletpotten worden snel en eenvoudig gemonteerd op elke standaard toiletreservoir. De douchewc van TOTO kun je uitproberen in het gastentoilet van TONSCHOLTEN. Jouw oude toiletpot kan dus gemakkelijk worden omgewisseld voor dit nieuwe type toilet. Voor meer informatie belt u naar 0251 – 319101 of kom langs in onze showroom. Bespaar water met het Toto toilet.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks