Ton Scholten heeft het juiste aanbod voor in uw badkamer. Met een zuignap bevestigt u de make-up spiegel of scheerspiegel met gemak aan de tegels of op uw huidige spiegel. Tot het assortiment behoren ook de staande variant en de vergrootspiegel met led-verlichting. De keuze is aan u.

Scheerspiegels en make-up spiegels kopen

Assortiment

Make-up spiegel: een onmisbaar item

Opmaken is een dagelijkse bezigheid voor velen. Eyeliner strak op de oogleden aanbrengen gaat een stuk makkelijker met de make-up spiegel. De cosmeticaspiegel zorgt ervoor dat u ook oneffenheden snel in zicht heeft.

Scheerspiegel als badkameraccessoire

De heren scheren een stuk fijner met een scheerspiegel. Met behulp van deze spiegels ziet die (getrimde) baard of snor er weer strak uit en komt u goed voor de dag.

Het gemak van vergrootspiegels

Deze opzetspiegels zijn eenvoudig met twee zuignappen aan te brengen op bijvoorbeeld uw huidige spiegel. Handig en effectief, want zo hoeft u geen extra gaten te boren in uw tegels. De beeldvergrotingen van de vergrootspiegels variëren tussen de 5 x, 7 x en 10 x ten opzichte van het normale beeld.

Kies de spiegel die bij u past

Spiegels zijn er in verschillende vormen en maten. Kies voor een vierkante of ronde spiegel die u in de badkamer neerzet of ophangt. Voor een extra goede belichting kiest u voor de spiegel met led-licht. Een mooie bijkomstigheid is de zeer zuinige penlite batterij. De spiegels zijn vormgegeven in een stijlvol ontwerp met chromen lijst.

Bekijk het assortiment