Uitgelicht: Bisazza mozaiek bij TONSCHOLTEN.

TONSCHOLTEN. heeft een grote showroom met wandtegels en vloertegels in alle soorten en maten. Vrijwel iedere wens op gebied van tegels kunnen wij vervullen. Hoogste tijd om deze merken uit te lichten. Bisazza mozaiek bij TONSCHOLTEN.

Bisazza is een top luxury merk, afkomstig uit Italië. Het merk is opgericht in 1956 in Alte Vicenza in het noorden van Italië. Door de jaren heen is het uitgegroeid tot een internationaal merk met flagship stores in Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Chicago, London, Los Angeles, Miami, New York en Parijs. Bisazza is een toonaangevend merk op gebied van mozaïek. In een eerder blog hebben we het gehad over het gebruik van mozaïek in jouw badkamer, keuken of andere plek in huis. Bisazza maakt gebruik van de modernste technieken op gebied van design en architectuur. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en alles is mogelijk op gebied van mozaïek. Zo worden er onder logo’s, foto’s, teksten en andere afbeeldingen in de ontwerpen verwerkt.

Mozaiek is, doordat het op matjes wordt geplakt in de fabriek, perfect te verwerken op golvende bankjes, om zuilen mee te bekleden of een ovaal bad. Glasmozaiek wordt ook veel toegepast in zwembaden, wellnesscentra etc.

Om een beeld te schetsen vindt je hieronder een verzameling uit de collecties van Bisazza mozaiek bij tonscholten.

Meer beelden van dit merk vind je op de website van Bisazza.

bisazza mozaiek bij tonscholten.bisazza2 mozaiek tonscholten.

bisazza3bisazza4

bisazza6

Naast Bisazza heeft Ton Scholten uiteraard ook andere prachtige mozaïektegel merken in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Sicis, Porcelanosa, Appiani, VT-wonen, etc. Kom langs in showroom om onze grote collectie tegels van deze merken te bekijken. 

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks